fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reducere de pret la dictionarul ilustrat “Disney English. Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză”

Editura Litera ofera de astazi reduceri la mai multe carti educationale pentru copii. Semnalam cu bookurie o reducere frumoasa la dictionarul ilustrat “Disney English. Primele mele 1000 de cuvinte în limba engleză”, o carticica tare draguta si utila pentru micutii initiati in tainele limbii engleze.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=0a8a2c4d9&unique=d7d4bad8c”]Cumpara cartea cu reducere de aici[/button]

Despre carte:

Acest dicționar ilustrat, organizat tematic, cuprinde aproximativ 1000 dintre cele mai uzuale cuvinte din limba engleză. Formule de salut, denumiri de obiecte, de animale și de activități – toate acestea le sunt prezentate copiilor într-o formă grafică extrem de atractivă, iar îndrăgitele personaje din desenele animate Disney fac procesul de învățare o adevărată joacă de copii. În plus, la fiecare pagină găseşti propoziții ce ilustrează modul în care cuvintele învățate pot fi folosite în comunicare, dicționarul fiind astfel dublat de un ghid de conversație.

disney_english_reduceri

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Promo: Trilogia "Zorii Noptii", de Peter F. Hamilton

Next Article

Simplenet - pur si simplu pe net. Superhosting pentru siteuri wordpress

Related Posts

Total
0
Share