fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reduceri mari la Top 200 carti pentru copii de la Editura Girasol

Prichindeii mai au putin si intra in febra inceperii activitatii de scolari. Indiferent daca merg la clasa 0 sau la clasa 1 cu totii vor da piept cu o noua lume pe care le-o dorim cea mai frumoasa posibila. Ca sa se si intample asa si noi, cei mari, avem nevoie sa intram cu buna stiinta “in antrenament” si sa le punem la dispozitie instrumente educative de calitate. Editura Girasol este foarte atenta la nevoile celor mici si, impreuna cu libraria elefant, ne ofera astazi o promotie tare interesanta: Top 200 cele mai dorite carti Girasol.

Cartile din promotie sunt cu adevarat de top, iar reducerile va pot convinge sa faceti un raft Girasol pentru cei mici. Promotia este valabila pana miercuri, 7 august.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253a%252f%252fwww.elefant.ro%252fhappy-days%252fcarti%253fcampaign_id%253d149″]Vezi aici toate cartile Girasol cu reducere [/button]

Top_200_carti_Girasol_pentru_prescolari

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Curs de engleza pentru copii "Holiday English" impreuna cu Gazeta Sporturilor

Next Article

Reduceri de pana la 75% la peste 350 de carti pentru copii de la Egmont

Related Posts

Total
0
Share