fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Revista BBC TopGear a revenit în România!

TopGear

Revista BBC TopGear a revenit în România, cu un format nou și o echipă de jurnaliști auto cu o vastă experiență în domeniu. Publicația este disponibilă la punctele de difuzare a presei începând cu 23 februarie.

În fiecare lună, cititorii vor găsi în cele 124 de pagini informații despre mașini de toate felurile și formele, vechi, noi sau chiar nelansate încă pe piață. Redactorii BBC TopGear le vor plimba, testa, fotografia, visa și apoi transforma în povești numai bune de savurat în cel mai tradițional și relaxant mod cu putință: pe hârtie, departe de stresul notificărilor permanente și al luminii albastre a ecranelor. 

În plus, cititorii vor primi recomandări despre jocuri, filme sau evenimente cu tematică automobilistică și vor afla cum arată relațiile unor vedete cu automobilele lor. 

„Ne aflăm în zorii unei schimbări majore a conceptului de automobil, dictată atât de electrificare, cât mai ales de aptitudinile de conectivitate. Mai devreme sau mai târziu vom ajunge să nu mai conducem noi mașinile noastre, din lene sau din obligație. Dar astăzi, avem la dispoziție vârfurile inginerești ale tehnologiei viitor expirate laolaltă cu primele generații de mașini electrice, cât și cu o mulțime de hibride între ele. Astăzi avem la dispoziție toate formele care au existat vreodată. În 2021 poți cumpăra o mașină extrem de logică și eficientă, cum va fi Dacia Spring, un superlativ al mecanicii analogice, ca Murray-ul de pe coperta noastră sau o berlină de peste 1000 CP, în persoana noii Tesla Model S Plaid. Acum, ia gândește-te: când în istoria auto au mai existat pe piață atâtea opțiuni?

Fără îndoială, este și o perioadă bună să citești presă auto. Și să ai și aici cât mai multe opțiuni în cât mai multe forme – inclusiv cea de față, analogică, departe de lumina albastră a ecranelor omniprezente și de «atacul» permanent al notificărilor. Este cel mai bun moment ca și revista TopGear România să intre în a doua ei viață. Lectură plăcută!”

Dan Scarlat, redactor-șef Revista BBC TopGear România

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Winter Fash Deals

Winter Fash Deals la Elefant. Reduceri mari la mii de cărți

Next Article
2+1 Gratuit

Promoție Litera: 2+1 Gratuit

Related Posts

Total
0
Share