fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Reviste pentru copii: a aparut nr. 15 al cartii de activitati Scooby-Doo

SD-PS-15Numărul 15 al cărții de activități Scooby-Doo se întoarce din vacanță cu noile aventuri ale găștii de detectivi.

Scooby & Co. aleg să-și petreacă sărbătorile departe de frig și zăpadă, într-un loc exotic și cald, dar nu mai puțin periculos. Gașca de la Mistere srl ajunge astfel pe o plajă liniștită și plină de palmieri, însă nu durează mult până apar problemele: întorși de la cumpărături, Scooby și prietenii își dau seama că mașina lor, plină de bunătăți a fost furată, iar ei trebuie să urmeze acum urmele lăsate de hoți în nisip. Pentru o investigație cât mai eficientă, gașca se desparte în două grupuri: unul va inspecta castelul lui Dracula, iar altul o casă părăsită și la fel de înfricoșătoare.

Nu rata numărul 15 al cărții de activități Scooby-Doo și ajută-i pe Scooby & Co. să-și recupereze mașina plină cu bunătăți și să petreacă sărbătorile liniștiți. În plus, din aventură  nu vor lipsi jocurile cu fantome, sperieturile prin labirinturi și multe alte activități distractive.

Nu pierde numărul 16 al publicației care va apărea pe 16 martie.

Sursa articol: site-ul Editurii Media Service Zawada

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reviste pentru copii: a aparut Filly, numarul 2

Next Article

Colectia carti cu tâlc: Tabara, de Louis Sachar (Editura Art)

Related Posts
Bookfest 2022
Citește mai mult

Editura Litera la Bookfest 2022

În perioada 1-5 iunie, Editura Litera este prezentă la Târgul de Carte Bookfest și suntem mai nerăbdători ca…

Total
0
Share