fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Roman nou la Editura Nemira: “Delicatete”, de David Foenkinos

Colecţia Damen Tango din cadrul Editurii Nemira s-a îmbogăţit cu un nou titlu, „Delicateţe” de David Foenkinos. Cititorii sunt invitaţi să ia parte la povestea fragilă, dar în acelaşi timp puternică, a lui Nathalie, cea care găseşte iubirea şi o pierde, dar reuşeşte să o regăsească.

delicatete_nemira

Într-un limbaj viu şi irezistibil, autorul David Foenkinos ne face cunoştinţă cu Nathalie, o tânără cu o slujbă bună într-o firmă şi căsătorită cu bărbatul vieţii sale. Într-o zi, soţul său, François, îşi pierde viaţa într-un accident. În acel moment totul se schimbă. Nathalie se refugiază în muncă, până când destinul o pune faţă în faţă cu posibilitatea schimbării. Omul care îi poate reda pofta de viaţă se află chiar lângă ea, deşi pare a fi cel mai neaşteptat „candidat”, Markus, colegul său timid din Suedia. Nathalie nu trebuie decât să-l vadă și să-și deschidă inima.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=9617003d6&unique=1c665d7ee”]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Volumul ilustrează o poveste despre dragoste, despre pierdere şi regăsire. Dragostea este prezentată prin prisma sfârşitului şi a durerii de după, însă, aşa cum se poate afla din carte „nu ar trebui niciodată să economisim o durere potenţială” pentru că aceasta poate duce oricând spre împlinire.

 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pana la 95% reducere la 250 de carti de la Editurile Lider si Orizonturi

Next Article

Reduceri mari la cartile din colectia Biblioteca pentru toti copiii

Related Posts

Total
0
Share