fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Romanul “Dragoste”, de Isabel Allende – cartea lunii februarie la Humanitas Fiction

dragosteO carte tandra, stralucit alcatuita, o adevarata bijuterie literara in care cele mai frumoase momente ale iubirii descrise vreodata de Isabel Allende sunt magistral impletite cu intelepte si amuzante povestiri ale autoarei chiliene.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=51bf07df7″]Cumpara cartea cu reducere[/button]

Tentatia de a relata o intalnire amoroasa pe un ton glumet e aproape irezistibila, pentru ca umorul e o garantie impotriva sentimentalismului si a ridicolului care pandesc respectivele scene. Mai mult, cred ca cel mai tare afrodiziac este rasul.

Citeste un fragment din carte

Despre carte:

La cinci ani, este exmatriculata pentru indecenta de la gradinita calugaritelor ursuline din Santiago de Chile. La paisprezece ani, citeste pe furis O mie si una de nopti in atmosfera impregnata de senzualitate orientala a Beirutului. La treizeci de ani, mama de familie, militeaza in America de Sud pentru emanciparea femeilor si revolutia sexuala. La patruzeci si cinci, isi descopera jumatatea in California. Insa, dupa cum recunoaste chiar ea, nimic din ce a trait nu se compara cu ceea ce si-a imaginat… Intr-o savuroasa alchimie a adevarului si fictiunii, Isabel Allende isi insoteste confesiunile sentimentale si viziunea asupra nenumaratelor fatete ale iubirii cu cele mai frumoase pagini despre dragoste din romanele, povestirile si volumele autobiografice pe care le-a semnat.

Cartea este acompaniata de ilustratiile graficienei spaniole Ana Juan, care semneaza si ilustratia copertei.

Sursa articol: comunicat Editura Humanitas

30% reducere la cartile Isabelei Allende ::: click aici

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutate la Editura Trei: "Parintele eficient", de Thomas Gordon

Next Article

32 de super titluri la doar 9 lei. Reduceri de pana la 85% + transport gratuit

Related Posts

Total
0
Share