fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Salonul de Carte, Presa si Muzica Bucuresti

Afis-Amplus-2013Cea de-a XVIII-a ediţie a Salonului de Carte, Presă şi Muzică Bucureşti este în plină desfăşurare, până duminică, la Palatul Naţional al Copiilor. Potrivit site-ului organizatorului, manifestarea va reuni, ca şi la ediţiile precedente, edituri, importatori şi distribuitori de carte, fundaţii, societăţi şi instituţii de învăţământ superior şi, nu în ultimul rând, reprezentanţi mass-media.

Evenimentul constituie cadrul perfect de evidenţiere a diversităţii culturale a comunităţilor etnice din România, prezente în standuri proprii cu elemente caracteristice şi pitoreşti, vizând arta, tradiţiile şi obiceiurilor lor specifice.

Diversitatea registrului tematic expus, numărul şi calitatea firmelor expozante, larga audienţă a acţiunilor complementare – lansări de carte, mese rotunde, dezbateri, proiecţii de filme, momente artistice, întâlniri cu personalităţi ale vieţii culturale – vor constitui coordonatele majore ale acestei manifestări tradiţionale, mai precizează organizatorii.

bogdan
Total
0
Shares
2 comments
  1. Contemporanul, Ideea Europeana, EuroPress Group vă așteaptă la Salonul de carte, presă și muzică Salonul va fi deschis în perioada 13-17 Martie 2013, cu un program zilnic de vizitare și intrare liberă la Palatul Național al Copiilor din București. V-am pregătit noutăți, lansări de carte și întâlniri cu autorii, oferte speciale, super reduceri 20-80%!
    http://blog.ideeaeuropeana.ro/contemporanul-ideea-europeana-va-invita-la-salonul-de-carte-presa-si-muzica-2013-3402.html

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Turneu german al Gabrielei Adamesteanu

Next Article

Libertatea lanseaza colectia de inserturi "Carti romantice"

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share