fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Scandalul corupției cu cărți demite primarul din Baltimore

Scandalul corupției cu cărți demite primarul din Baltimore. Edilul orașului american Baltoimore, Catherine Pugh, este în centrul unei investigații de corupție, după ce a fost acuzată că și-a vândut propria carte unor entități care fac afaceri cu primăria. Primarul, în funcție din 2016, și-a dat demisia, iar presa notează că ar fi câștigat circa 500.000 de dolari din operațiunea care l-a costat funcția. (USA Today)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

The Darksome Bounds of a Failing World”, de Gareth Russell. Din nou despre Titanic. Poveștile despre Titanic abundă, dar lumea nu pare se sătura de una dintre cele mai celebre tragedii ale secolului XX. Este și motivul pentru care Russell abordează viețile din spatele ușilor cabinelor. La C-77 este contesa de Rothes, care merge să-și aniverseze 12 ani de căsătorie cu soțul american. (The Guardian)

Animalele de companie ale marilor artiști. Una dintre modalitățile inedite de a-i introduce pe cei mici în lumea marilor artiști ai lumii este prin intermediul legăturii acestora cu iubitele lor animale de companie. „Klimt and His Cat”, de Berenice Capatti, intră în intimitatea pictorului vienez Gustav Klimt și o înfățișează pe pisica maestrului, Katze, care îi întreține pe oaspeți, îl însoțește pe artist în vacanțe și participă la procesul de creație. (Bookriot)

Citește zi de zi recomandările noastre.

Librărie cu de toate. Librăria Livingston Parish, din Denham Springs, SUA, este un loc al tuturor posibilităților. De la cărți electronice la reviste de același tip, de la programe pentru cei mici la căști cu realitate virtuală, totul este în oferta spațiului de citit, inclusiv pictatul, cântatul și jucatul. (wafb)

Roxana Ichim Istudor
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Jurnal nediplomatic

Lansare de carte: Jurnal nediplomatic (1998-2001) de Ioan Grigorescu

Next Article
wow40

Voucher Fest la Elefant: 40% reducere la cărți

Related Posts

Total
0
Share