fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Scoala de bune maniere literare

Muzeul Literaturii Române Iaşi, în colaborare cu revista „Zona Literară”, deschide in lunile aprilie si mai o totul altfel de şcoală – Şcoala de Bune Maniere Literare, la care puteti să vă cultivaţi simţul literar-artistic.

Organizatorii promit un program flexibil si cursuri interesante de scriere creativă şi benzi desenate susţinute de „profesori” precum Emil Brumaru, Viorel Ilişoi, Oltiţa Cîntec, Dan Doboş, Lucian Dan Teodorovici şi JUP (Lucian Amarii).

Poezia, reportajul, textul dramatic, SF-ul şi Fantasy-ul, scenariul de film şi benzile desenate vor avea la dispoziţie fiecare câte şase cursuri, de două ore jumătate, în care vă puteţi descoperi şi şlefui talentul. Nu oricum, ci în preajma şi sub îndrumarea unor profesionişti. Veţi putea să vă exprimaţi şi să vă jucaţi la „cursul” de poezie, veţi afla din secretele reportajului şi din subtilităţile stilului jurnalistic vă veţi familiariza cu textul dramatic, veţi ajunge în lumea Science Fiction şi Fantasy, veţi face cunoştinţă cu scenariul de film, apoi veţi intra în lumea fascinantă a benzilor desenate. Rezultatele personale obţinute în urma cursurilor şi considerate interesante vor fi promovare în mediile literar-artistice.

Cu 350 lei (pentru angajaţi) sau 250 lei (pentru elevi/studenţi) se poate obţine un loc la Şcoala de bune maniere literare, la unul dintre cele şase domenii. Nu există limită de vârstă, dar numărul locurilor este limitat. Pentru cei cărora situaţia financiară nu le permite această taxă, avem o surpriză: există câte un loc gratuit la fiecare dintre secţiuni. Condiţia este ca portofoliul de lucrări personale să convingă titularul cursului, anunţă Muzeul Literaturii Române Iaşi.

Dacă vreţi să faceţi parte din prima promoţie, sunteţi rugaţi să vă pregătiţi CV-ul şi o scrisoare de intenţie. Dacă vreţi să obţineţi unul din locurile gratuite, mai trebuie să adaugaţi şi o creaţie proprie (text scris sau desen). Trimiteţi totul la adresa de email scrierecreativalamuzeu@yahoo.com sau la Muzeul Literaturii Române Iaşi, Str. Vasile Pogor, Nr. 4, până pe data de 4 aprilie, specificând secţiunea la care doriţi să vă înscrieţi (poezie, reportaj, text dramatic, Science Fiction şi Fantasy, scenariu de film, benzi desenate).

scosla bune maniere

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Drumul spre celebritate incepe la… Mogosoaia

Next Article

Carte aromâna la Biblioteca Nationala

Related Posts

Total
0
Share