fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Scriitori bogați: peste 500.000 de dolari pentru șase cărți

Catherine Ryan Howard

Peste 500.000 de dolari pentru șase cărți. Autoarea irlandeză de romane polițiste Catherine Ryan Howard a semnat un contract de peste 500.000 de dolari cu un editor din SUA, care îi va publica următoarele șase titluri. Acestea vor apărea în format print, audio și în format e-book. (Irish Mirror)

Cărți esențiale ale filosofiei orientale. „Tao Te Ching” este un text chinezesc binecunoscut și cu o mare influență în filosofia orientală. Scurtele schițe asemănătoare cu fabulele lui Esop sintetizează doctrina fundamentală religioasă a Chinei antice. „Nu putem deosebi dansatorul de dans”. (Big Think)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

An Impeccable Spy”, de Owen Matthews. În această epocă de aur a biografiilor spionilor pe care o traversăm, Matthews vine cu povestea lui Richard Sorge. Născut în Azerbaidjan, cu descendență ruso-germană, viitorul spion a crescut în Germania și a devenit comunist. (The Guardian)

Volume-vedetă ale lunii martie. „The Lost Boys”, de Gina Perry, începe brutal, cu multă violență. Doi băieți dintr-o tabără se luptă cu sălbăticie. Cartea este o explorare a Experimentului Robbers Cave, din 1954, un test în care băieți de 12 ani erau asmuțiți unii împotriva altora pentru a demonstra teorile tribale ale unui psiholog. (Outside Online)

Secretele longevității unui club de lectură. De peste două decenii, mai precis din 1996, clubul de lectură Leelanau Books, din Leland, dăinuie și înflorește. Are câteva secrete cărora și datorează longevitatea – este un club deschis, membrii se întâlnesc dimineața, participarea este flexibilă, iar volumele prezentate în librărie se aleg prin vot. (mynorth.com)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Verde la Reduceri

Verde la Reduceri - cărți ieftine și mii de alte produse la preț foarte mic

Next Article

Bella și Gigi Hadid fac din cărți accesorii la modă

Related Posts

Total
0
Share