fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Scriitorii dau feedback debutantilor la Creative Writing Sundays

publicul_cws

Silviu Gherman, Marin Malaicu-Hondrari, Michael Haulica, Simona Popescu si Bogdan-Alexandru Stanescu sunt urmatorii invitati ai seriei de intalniri Creative Writing Sundays. Ei vor veni in mansarda librariei Bastilia in ordinea de mai sus, incepand cu 22 februarie, din doua in doua duminici, intre 15:00 si 18:00.

Creative Writing Sundays a inceput in ianuarie 2014 si de atunci au avut loc 19 intalniri in care scriitorii invitati au tinut o prezentare despre fictiune dintr-un punct de vedere ales de ei si au dat feedback celor care au participat cu povestiri. Invitatii au vorbit despre importanta primei fraze, despre personaj, final, cum sa nu scrii fals, tacere – ce ramane nespus, experimentalism, joc, autenticitate, dialog, tensiune, trimiterea textului la o revista si relatia cu editorul si multe altele.

Revista de Povestiri a realizat cate un interviu cu fiecare invitat nou, toate din unghiul scrierii creative, cei interesati le pot citi pe toate pornind de la aceasta pagina.

Participarea la Creative Writing Sundays se face contra cost si are mai multe variante:

Loc „Fanatic”: 150 lei – participarea la 5 intalniri consecutive cu posibilitatea de a trimite o povestire pentru feedback inainte de fiecare

Cost loc „Curajos”: 50 lei – participarea la o intalnire, cu posibilitatea de a trimite o povestire pentru feedback

Cost loc „Prudent”: 30 lei – participarea ca spectator la o intalnire

Inscrierile se fac la adresa sundays@revistadepovestiri.ro si in acest moment mai sunt foarte putine locuri de Fanatic. Fanaticii si Curajosii platesc in avans, Prudentii pe loc. Mai multe puteti citi la adresa http://www.revistadepovestiri.ro/cws.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

100 de carti la maxim 5 lei titlul, la care se mai aplica si o reducere...

Next Article

Nu uita! Azi ai 50% reducere la orice carte!

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share