fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Scriitorii de SF si Fantasy Paul McAuley si Richard Morgan se intalnesc cu cititorii romani

În cadrul Festivalului Internațional de Literatură București cititorii români de SF și Fantasy se pot întâlni cu scriitorii britanici Paul McAuley (Războiul liniștit, Paladin, 2014) și Richard Morgan (Omul negru, Paladin, 2014) în zilele de 5 și 6 decembrie.

eveniment-paladinFestivalul Internaţional de Literatură București, în colaborare cu British Council România și Editura Paladin, vă invită la o întâlnire specială cu autorii britanici Paul McAuley și Richard Morgan vineri, 5 decembrie 2014, de la ora 18.30 la Biblioteca British Council, Calea Dorobanților nr. 14. Evenimentul va fi moderat de Alis Vasile, Arts Project Manager la British Council. În cadrul evenimentului Michael Haulică, coordonatorul colecției de SF/F a editurii Paladin, va prezenta și lansa volumele Omul negru de Richard Morgan și Războiul liniștit de Paul McAuley.

Sâmbătă, 6 decembrie, autorii revin în fața publicului românesc la Clubul Țăranului, începând cu ora 18.00, unde vor împărți scena cu doi dintre cei mai importanți scriitori de SF din literatura română contemporană: Sebastian A. Corn și Michael Haulică. Evenimentul va fi urmat de un open-talk moderat de scriitorul Oliviu Crâznic.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Reducerile zilei. 3 decembrie 2014

Next Article

Era o data

Related Posts

Total
0
Share