fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Scriitorii Florin Chirculescu și Iulian Tănase – invitați la FILIT 2017

FILIT 2017Scriitorii Florin Chirculescu și Iulian Tănase sunt invitați în cadrul Festivalului Internațional de Literatură și Traducere FILIT 2017,  care are loc în perioada 4-8 octombrie. 

Iulian Tănase va fi prezent în cadrul mai multor evenimente dedicate copiilor și liceenilor, iar Florin Chirculescu va participa la o întâlnire în Casa Filit și la un eveniment special dedicat lui la Casa Fantasy. Puteți consulta întregul program FILIT 2017 aici: http://www.filit-iasi.ro/program-filit-2017/

Cele mai recente romane lansate de cei doi autori vor ajunge pentru prima dată la cititori în cadrul Salonului de Carte Bookfest Iași, deschis zilnic de vineri 6 octombrie până duminică 8 octombrie la Sala Pașilor Pierduți. Melciclopedia. Povestea Melcului Prinț, de Iulian Tănase și ilustrații de Mircea Pop și Greva păcătoșilor sau apocrifa unui evreu de Florin Chirculescu apar în premieră la standul editurii Nemira. 

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
În ape adânci

În ape adânci, de Paula Hawkins

Next Article
Svetlana Aleksievici

Laureata Premiului Nobel pentru Literatură 2015, Svetlana Aleksievici, vine în România

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share