fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Scriitorul Andrei Codrescu, in turneu suedez

Andrei_Codrescu_Scriitorul Andrei Codrescu revine în Suedia ca oaspete de onoare al Festivalului Internaţional de Literatură de la Umeå, Littfest. Pe 16 martie, Codrescu va apărea pe principala scenă a festivalului, atât pentru a vorbi despre propriile cărţi, cât şi pentru a prezenta avangarda românească şi contribuţia lui Tristan Tzara la cultura europeană.

Volumul lui Andrei Codrescu „Ghid dada pentru postumani – Tzara şi Lenin joacă şah”, care abordează pe larg aceste teme, a apărut în limba suedeză în 2012. Luni, 18 martie, Andrei Codrescu îşi va întâlni cititorii din Stockholm, la sediul Institutului Cultural Român, în cadrul unui salon de poezie care-i va mai avea ca invitaţi pe poetul Gunnar Harding, membru al Academiei „De Nio”, editorul şi traducătorul Jonas Ellerström şi actorul Christian Fex. Cu această ocazie vor fi prezentate noi traduceri în limba suedeză din lirica lui Andrei Codrescu, realizate de Dan Shafran.

[button target=”_blank” style=”” class=”btn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=quicklink&aff_code=2adb44b45&unique=184f69294&redirect_to=http%253A%252F%252Felefant.ro%252Fcarti%252Fbiografii-memorii%252Fteorie-si-critica-literara%252Fghid-dada-pentru-postumani-tzara-si-lenin-joaca-sah-18440.html”]Detalii despre carte[/button]
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Lizoanca la 11 ani", in lectura publica la Berlin si Leipzig

Next Article

Noutati editoriale Humanitas: "Cartea de bucate, ospitalitate si povesti minunate de Margaret Yardley Potter"

Related Posts

Total
0
Share