fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Scriitorul mexican Juan Pablo Villalobos, prezent in România intre 13 si 15 martie

fiesta-in-barlogÎntre 13 şi 15 martie, scriitorul de origine mexicană Juan Pablo Villalobos se va afla în România la invitaţia Curtea Veche Publishing, programul său incluzând două evenimente în Bucureşti şi unul în Timişoara. „Fiesta în bârlog”, romanul său de debut, a cunoscut pe plan internaţional un succes aproape instantaneu, ajungând direct pe lista scurtă pentru Guardian First Book Award şi la puţin peste un an de la apariţie fiind deja tradusă în 15 ţări.

Autorul se află într-un turneu de promovare a cărţii în Europa, înainte de vizita în România fiind invitat în Franţa, unde este şi nominalizat la un premiu literar, şi în Bulgaria. Programul scriitorului din România va include două evenimente în Bucureşti şi unul în Timişoara, aceasta din urmă în cadrul Salonului de Carte Bookfest. Intrarea va fi liberă la toate evenimentele pregătite de Curtea Veche Publishing.

[button target=”_blank” style=”” class=”brn_yellow” link=”http://event.2parale.ro/events/click?ad_type=product_store&aff_code=2adb44b45&campaign_unique=184f69294&unique=90bb7f8db”]Cumpara cartea cu 35% reducere[/button]

În Bucureşti, toţi cei ce vor dori să îi facă o primire călduroasă lui Juan Pablo Villalobos într-un cadru informal îl vor putea întâlni miercuri, 13 martie, ora 19.00, în Energiea Pub (Str. Ion Brezoianu, nr.4), unde vor avea ocazia să afle lucruri inedite despre Mexic şi despre autor. Joi, 14 martie, ora 18.30, va avea loc lansarea oficială a cărţii ”Fiesta în Bârlog” la Institutul Cervantes (B-dul Regina Elisabeta, nr. 38), urmată de o sesiune de autografe.

În Timişoara, Juan Pablo Villalobos se va întâlni cu publicul Salonului de Carte Bookfest vineri, 15 martie începând cu ora 18.00, în cadrul unui eveniment moderat de Brînduşa Armanca.

Mai multe detalii pe blogul Editurii Curtea Veche Publishing

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Alege cadoul potrivit! Peste 165.000 de carti cu reduceri de pana la 80%!

Next Article

Revista de Povestiri lanseaza in Bucuresti Maratonul de lectura

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share