fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Scriitorul Vladmir Sorokin poate castiga Premiul Man Booker

Editura Curtea Veche Publishing ne informeaza ca scriitorul Vladimir Sorokin se afla pe lista finalistilor pentru Premiul Internațional  Man Booker.

La Curtea Veche Publishing au fost publicate patru dintre volumele sale: „Ziua opricinicului”, „Viscolul”, „Gheața” si „Kremlinul de zahăr”.

Premiul International Man Booker este oferit scriitorilor de beletristica pentru intreaga opera.  In valoare de 60.000 de lire sterline, premiul se acorda o data la doi ani unui autor in viata care a scris carti de beletristica in engleza sau ale carui volume au fost traduse in engleza. Castigatorul va fi desemnat in cadrul unei ceremonii ce va avea loc la Londra pe 22 mai.

Alaturi de Vladimir Sorokin, pe lista finalistilor ii regasim pe: U R Ananthamurthy (India), Aharon Appelfeld (Israel), Lydia Davis (USA), Intizar Husain (Pakistan),Yan Lianke (China), Marie NDiaye (France), Josip Novakovich(Canada), Marilynne Robinson (USA) si Peter Stamm (Switzerland).

Sursa articol: blogul Editurii Curtea Veche
bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti premiate: Lucarna, de Jose Saramago (Editura Polirom)

Next Article

Eveniment: Bogdan Hrib ne citeste din ultimul sau roman "Ultima fotografie"

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share