fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Se pregateste lansarea unui reality show inspirat de Jocurile Foamei

JF1Canalul de televiziune CW a anunțat de curând că dorește lansarea unui reality-show denumit The Hunt (Vânătoarea), bazat, ca și sursă de inspirație, pe una dintre cele mai populare serii ale ultimului deceniu, Jocurile Foamei.

Dacă ideea este sau nu bună, acest lucru rămâne de văzut. Părerile sunt împărțite, mai ales că unul dintre scopurile cărților lui Suzanne Collins și ale filmelor deopotrivă, este să scoată în evidență tarele unei societăți distopice sub forma unui manifest anti-violență, cu profunde mesaje umaniste. Cei mai flexibili dintre comentatori susțin că nu este vorba de mai mult decât despre un show de televiziune, menit să distreze publicul, dar s-au lovit de unele argumente solide care susțin că punerea în practică în viața reală a ideii de Jocuri ale Foamei nu face decât să susțină și să întărească  tot ceea ce este mai profund greșit și dezechilibrat în societatea descrisă de Collins.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Ajutat de Editura Curtea Veche, Moș Crăciun bookura copiii la Cora Bacău

Next Article

Romanul de debut al Adinei Rosetti, Deadline, va fi publicat în Franța

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share