fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

“Semnatura tuturor lucrurilor” de Elizabeth Gilbert in top 3 New York Times

semnatura-tuturor-lucrurilorSemnatura tuturor lucrurilor, noua carte a lui Elizabeth Gilbert, autoarea celebrului Mananca, roaga-te, iubeste, este de saptamana aceasta a treia cea mai vanduta carte in New York Times Best Sellers List.

Cumpara cartea cu reducere de aici

Aparut in toamna anului trecut si tradus in aproape 30 de limbi, romanul Semnatura tuturor lucrurilor se bucura de cronici entuziaste in marile publicatii americane New York Times, The New Yorker, O, The Oprah Magazine, Chicago Tribune, Washington Post si urca constant in topul bestsellerurilor New York Times. Editia in limba romana este una dintre cele mai vandute carti Humanitas ale verii 2014.

“O femeie atinge culmile pasiunii si abisurile singuratatii si strabate aproape intrega lume pentru a deslusi misterele stiintei si inexplicabilele enigmele ale sufletului. Ea este Alma Whittaker, eroina romanului panoramic Semnatura tuturor lucrurilor de Elizabeth Gilbert, si reprezinta una dintre cele mai memorabile creatii ale literaturii americane contemporane de fictiune. Semnatura tuturor lucrurilor isi poarta cititorul intr-o calatorie uluitoare in jurul lumii si este, poate mai presus de toate, povestea unei femei nestavilite, hotarata sa-si satisfaca setea extraordinara de dragoste si cunoastere. Un roman strabatut de toate marile intrebari ale secolului al nouasprezecelea, Semnatura tuturor lucrurilor este in aceeasi masura o carte a timpurilor noastre si a tuturor timpurilor.” (Viking)

Comunicat de presa Editura Humanitas

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Carti citesti, in Kos calatoresti!

Next Article

"Calea samuraiului astazi", de Yukio Mishima

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share