fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Semnături prețioase pe „Hary Potter și Piatra Filosofală”

Semnături prețioase pe „Hary Potter și Piatra Filosofală”. O ediție a cărții „Harry Potter și Piatra Filosofală”, semnată de Daniel Radcliffe cu primul autograf din carieră, a fost vândută cu 2.600 de lire sterline. Pe volum există și semnătuile necunoscților pe atunci Rupert Grint, Emma Watson, Robbie Coltrane, Chris Rankin, pecum și cea a directorului filmului, Chris Columbus. (Forbes)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Lecturi politice pentu edificarea electoratului. Un grup de cetățeni americani „coagulați” pe Facebook și-au popus să citească toate cărțile pe care le vor edita Democrații până la alegerile viitoare. Inițiatoarea acțiunii afimă că scopul principal al acestui elan este acela de a „ajuta alegătorii să opteze în cunoștință de cauză”. (The Hill)

Editarea gentică, pe înțelesul cititorilor. O serie de cărți care abodează editarea genetică sunt pe cale de a aduce domeniul mai apoape de cititori. Astfel, un volum va ilustra istoria acestei revoluții, altul va lua în discuție potențialul metodei de a eradica afecțiuni dintre cele mai grave, unul va „traduce” știința făcând-o accesibilă tuturor, iar altul va pune poblema etică a încercării omului „de a se juca de-a Dumnezeu”. (Statnews)

Recompense pentu cititul de plăcere. Librăria Rogan, din Bedfod, Marea Britanie, a făcut un parteneriat cu Asociația Vănzătorilor de Carte și a lansat un program în cadrul căruia fiecare copil va primi un tichet în valoare de 10 lire sterline pe săptămână, timp de șase săptămâni, pentru a alege și citi orice carte își dorește din oferta librăriei. Și părinții care le vor lectura copiilor lor cel puțin 20 de minute pe zi vor fi recompensați cu vouchere de aceeași sumă pentru cafea. (Bedford Independent)

Un penny de pagină. Una dinte librăriile reprezentative din Dayton pregătește o sesiune de vânzări care va face visele oicărui iubitor de carte să devină realitate: fiecare pagină va fi evaluată la un penny, asta însemnând că un volum ilustrat, de 500 de pagini, va putea fi cumpărat cu cinci dolari. (Dayton)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
zilele elefant

Mii de cărți cu reduceri de peste 50%. Hai să le vezi!

Next Article
Zilele Elefant

Zilele Elefant - cele mai mai mari reduceri la cărți

Related Posts

Total
0
Share