fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

In sfarsit, vine! Precomanda bestseller-ul “Caderea uriasilor”, de Ken Follet

ken_folletTitlu disponibil cu precomanda. Data lansare 9.05.2014.

Daca vrei sa fii printre primii care citesc cartea, precomanda aici.

Această epopee de calibru – marcată de dragoste, ură, război şi revoluţii – urmăreşte vieţile a cinci familii prin tulburările şi drama Primului Război Mondial, a revoluţiei bolşevice şi a luptei femeilor pentru dreptul de vot.

În Anglia anului 1911, în timpul domniei regelui George al V-lea,iubirea şi duşmănia leagă două familii cât se poate de diferite: familia Williams, simplii mineri galezi, şi familia Fitzherbert,proprietarii aristocraţi ai unei mine de cărbune.

Lady Maud Fitzherbert se îndrăgosteşte de prietenul fratelui său, Walter von Ulrich, un diplomat infiltrat în ambasada germană de la Londra. Destinul lor aparent potrivnic se împleteşte cu cel al unui consilier ambiţios al preşedintelui american Woodrow Wilson şi cu cel al fraţilor ruşi orfani Lev şi Grigori Peshkov, ale căror planuri de a emigra în America sunt date peste cap de izbucnirea războiului, de recrutare şi de revoluţia bolşevică. Dând dovadă de o complexitate fascinantă, Căderea uriaşilor izbuteşte să facă o trecere fără cusur de la Washington la Sankt Petersburg, de la Londra la Berlin, de la murdăria şi primejdia minelor de cărbune la candelabrele strălucitoare ale palatelor, de pe culoarele puterii în dormitoarele celor puternici.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Cadou: CD Anatoly cu muzica de Paste, semn de carte si transport gratuit

Next Article

Muzica de Paste: CD-ul Anatoly, GRATUIT, la orice comanda

Related Posts

Total
0
Share