fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Shakespeare pentru copii – dramaturgie pe înțelesul copiilor de la Editura Niculescu Kids

Shakespeare pentru copii

Editura NICULESCU continuă demersul de a sprijini educația alternativă și nonformală aducând o importantă selecție din opera marelui dramaturg Willim Shakespeare, povestită pe înțelesul copiilor.

Colecția cuprinde șase piese de teatru pe care le poți comanda online de aici: Hamlet, Prinț al Danemarcei; Îmblânzirea scorpiei; Mult zgomot pentru nimic; Othello, Maurul din Veneția; Romeo și Julieta; Visul unei nopți de vară; în ediție bilingvă Engleză / Română. Astfel, textul în limba engleză este tipărit pe pagina din stânga, în timp ce varianta în limba română se găsește pe pagina din dreapta. Mai mult, cartea include și un Audiobook, cu textul narat în limba engleză.

Piesele de teatru ale legendarului dramaturg sunt povestite pe scurt, într-un limbaj special adaptat tinerilor cititori care doresc să se aventureze în fascinanta lume a personajelor lui Shakespeare.

Narațiunea ușor de înțeles și ilustrațiile în stilul benzilor desenate vor stârni, cu siguranță, interesul copiilor și le vor dezvolta pasiunea pentru lectură. Copiii pot citi povestea singuri sau cu ajutorul părinților, iar profesorii pot o folosi ca material didactic în sala de clasă.

„Acest nou proiect este o inițiativă curajoasă de a sprijini părinții, profesorii și copiii în cunoașterea limbii engleze, de data aceasta prin opera celui mai cunoscut dramaturg al literaturii Marii Britanii, William Shakespeare. Metoda propusă este inspirată din metodologia de învățare a limbii engleze cu cele mai bune rezultate dovedite, care implică ascultarea repetată a textului pe fundal, în timp urmărești  textul în limba română. Editura NICULESCU reprezintă un important punct de referință pe piața de carte educativă, în mod special pentru cei care doresc să învețe sau să aprofundeze o limbă străină. Oferta noastră cuprinde încă două astfel de colecții bilingve destinate adolescenților și adulților dar și cărți de povești, experimente sau jocuri și activități, menite să încurajeze copiii să cerceteze, să descopere lumea, mânați de propria curiozitate.. Să nu uităm că educația se face prin modelare, exemplu personal și prin joc.” –  a declarat Alina Costache, PR Editura NICULESCU

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Insula orfanilor

Insula orfanilor, de Laurel Snyder (Editura Arthur, 2019)

Next Article
transport gratuit

Oferte Libris: transport gratuit și reduceri mari la mii de cărți

Related Posts

Total
0
Share