fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Shakespeare School lanseaza cartea pentru copii “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”

Ziggy, veverita isteata, si Zaggy, castorul ghidus, cei doi prieteni ai centrului Shakespeare School, ii invita pe copii in universul plin de aventuri al limbii engleze cu noua carte “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland”. Conversatiile dintre Ziggy si Zaggy, personajele deja celebre la Radio Itsy Bitsy, vor putea fi si citite de astazi, iar cei mici vor descoperi modalitati noi de a invata limba engleza in stilul Shakespeare School: distractiv si prietenos.

Cartea “Ziggy & Zaggy – Adventures in Englishland” va fi lansata Marti, 27 noiembrie, orele 11:00 in cadrul unui eveniment gazduit de Ceainaria Carturesti din Bucuresti. Intalnirea reprezenta o invitatie la joc si o reintoarcere la bucuriile copilariei: participantii au ocazia sa le cunoasca pe cele doua personaje si sa descopere lectiile distractive de limba engleza pe careShakespeareSchoolle promoveaza.

Citeste mai multe despre eveniment

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Câștigă două invitații la concertul lui Jessie Ware și Jamie Woon

Next Article

Eveniment. Filip Florian ne citeste din Toate bufnitele

Related Posts

Total
0
Share