fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Si… a fost coada la carte!

Evenimentul E coadă la carte! organizat vineri, 18 octombrie, în fața librăriei Litera de pe bd. Magheru s-a bucurat de un real succes! Mulțumim miilor de bucureșteni care s-au alăturat cu entuziasm inițiativei noastre simbolice și s-au așezat la coada care s-a întins pe mai bine de 500 de metri! Iată că oamenii încă mai sunt interesați de carte și că nu ezită să stea la coadă pentru a o avea!

Coada la carte

Copii, tineri și adulți au stat laolaltă pentru câteva ore, animați de același scop. Au vorbit despre carte dar și despre altele, în general, au intrat în jocul provocărilor noastre și au răspuns în scris, foarte inspirat, la intrebarea De ce citesc? În zilele ce urmează vom posta pe facebook.com/Litera toate aceste răspunsuri și il vom alege pe cel mai frumos argumentat. Câstigătorul va primi de la Litera 365 de cărți de citit într-un an, într-o selecție care îi va bucura biblioteca!

În cadrul evenimentului, fiecare participant a primit o carte-cadou din partea Editurii Litera, premii instant (Dicționar universal de filme, de Tudor Caranfil, pentru cei care au extras Jokerul norocos), plus multe alte surprize.

În viitorul apropiat, pregătim surprize și pentru cititorii nostri din țară care ne-au lăsat mesaje foarte entuziaste legate de proiectul E coadă la carte! pe pagina noastră de facebook.

Cele 5000 de cărți oferite în cadrul campaniei fac parte din colecțiile de ficțiune și nonficțiune ale editurii: Premium, Nobel, Thriller, Bestseller International, Biblioteca pentru toți, Cartea de buzunar, Romanul de dragoste, Lady, Lira, colecțiile de călătorie (Cartoville), cărți practice sau pentru copii.

“Pentru câteva ore, cartea a fost Știrea zilei, cel mai important subiect de dezbatere! Ne bucurăm că evenimentul și-a atins scopul, acela de a face ca acest minunat obiect care este cartea să fie vedetă și să i se acorde atenția pe care o merită. E coadă la carte face parte dintr-o amplă campanie de promovare a lecturii începută în această primavară cu Noaptea cărților deschise. Nu ne vom opri aici! Rezultatul campaniilor noastre ne motivează să continuăm în același spirit iar pentru viitor pregătim evenimente de aceeași amploare și… nonconformism. Aceste campanii sunt manifestul nostru pentru întoarcerea la lectura și la adevaratele valori culturale”Marin Vidrascu, director executiv al Editurii Litera.

Comunicat de presa Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Noutati eBooks ce pot fi descarcate imediat

Next Article

Ne place ce citim. Recomandarea zilei (21.10.2013)

Related Posts

Total
0
Share