fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Sora vitregă a lui Meghan Markle lovește cu două noi cărți

„On the Come Up”. Talent versus stereotipuri. Cartea semnată de Angie Thomas continuă povestea din „The Hate U Give”. Evenimentele rezonează și sunt din nou vizibile prejudecata, standardele duble și rasismul în viața de fiecare zi a rapperului Brie, care se ia la trântă cu stereotipurile având la purtător doar talentul. (The Guardian)

Sora vitregă a lui Meghan Markle lovește cu două noi cărți. Celebră deja prin ricoșeu, sora vitregă a Ducesei de Sussex, Samantha Markle, anunță că va întâmpina nașterea bebelușului lui Harry de Wales și al lui Meghan Markle cu două noi cărți, estimate a conține aceleași răutăți și porecle la adresa surorii sale cu care Samantha s-a „remarcat” până acum. (News.com)

Transport gratuit și mari reduceri la mii de cărți. Profită și tu de promoția Lichidări Finale – Vezi detalii

George R.R. Martin pune la grea încercare răbdarea fanilor. Așteptată cu sufletul la gură, cartea „The Winds of Winter”, de George R.R. Martin, „tatăl spiritual” al „Urzelii tronurilor”, era anunțată în 2011, programată pentru lansare în 2014 și ultimele vești arată că de fapt… nu se știe când va apărea. (Telegraph)

„What Can You Do with a General” și greaua reconciliere cu copiii. Nuvela din „The New Yorker”, „What Can You Do with a General”, de Emma Cline, adună în jurul mesei de Crăciun o familie cu probleme. Povestită din perspectiva tatălui, John, narațiunea este o variațiune pe tema dificultăților reconcilierii și reconectării unui om cu copiii săi adulți. (New Yorker)

Diderot „știa că și-a depășit timpurile”. Andrew S. Curran povestește, în „Diderot and the Art of Thinking Freely”, despre cel numit în timpul vieții „Filosoful” (nu „un filosof”), Diderot, cel mai cunoscut susținător al ateismului din vremea sa, critic de artă, romancier, jurnalist și documentarist, care a scris doar pentru faimoasa sa Enciclopedie peste 7.000 de articole.  (New York Times)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Recenzie la cartea Povestea mea, de Michelle Obama

Next Article

Noutăți pentru copii de la Editura Galaxia Copiilor 

Related Posts

Total
0
Share