fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Stiri care ne plac mult: Semne de carte pentru elevii din SUA, Irlanda, Portugalia şi Croaţia la Şcoala gimnazială „Silviu Cărpinişianu” din Sebeş

Mai jos redam cateva randuri dintr-un articol publicat de cotidianul adevarul. Le multumim autorilor articolului si ii felicitam cu bookurie pe protagonisti! 

“Centrul de Documentare şi Informare din cadrul Şcolii gimnaziale „Silviu Cărpinişianu”, structură a Liceului Tehnologic Sebeş, organizează pe parcursul lunii octombrie o serie de activităţi prilejuite de „Luna Internaţională a Bibliotecii Şcolare”.

O noutate pentru acest an şcolar o reprezintă confecţionarea de semne de carte în cadrul proiectului „International School Library Month”, la care participă elevi din întreaga lume. Semnele de carte pregătite de elevi vor ajunge la colegii lor din SUA, Irlanda, Portugalia şi Croaţia. La rândul lor, creaţiile elevilor din străinătate vor înveseli lectura şcolarilor din Sebeş”.

Citeste tot articolul pe adevarul.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Apare revista «Bani pe Mapamond», numarul 3. Creste-ti colectia!

Next Article

Libertatea iti aduce super accesorii Hello Kitty

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share