fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Știri despre cărți și scriitori (14 septembrie 2018)

Cunoscutul jurnalist american Bob Woodward a vândut peste 750.000 de cărți în prima zi de la lansarea volumului ”Fear” – carte portret a președintelui american Donald Trump. Acum câteva zile autorul anunțase că sunt tipărite peste un milion de exemplare și că sunt așteptate vânzări foarte mari. ”Fear”, carte dedicată lui Donald Trump, ni-l arată pe acesta într-o lumină nu tocmai plăcută. (Sursa: The Guardian)

Victor Hugo a fost cel mai caricaturizat autor al vremii sale, aşa cum este înfăţişat într-o expoziţie prezentată la Paris şi deschisă până pe 6 ianuarie 2019, notează AFP (Sursa: News.ro)

Éric Vuillard, laureatul Premiului Goncourt 2017, autorul romanului “Ordinea de zi” publicat de Editura Litera, vine la București pe 28 septembrie. (Comunicat Litera)

La 102 ani de la nașterea lui Roald Dahl, te invităm să-i descoperi cărțile publicate la Editura Arthur.

Libris are o excelentă ofertă de weekend la cărțile Polirom – reduceri de până la 82% – vezi ofertele

Cartea zilei: Mica enciclopedie ikigai: metoda japoneza de descoperire a scopului in viata, de Ken Mogi (cumpără cu reducere)

bogdan
Total
10
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Polirom

Weekend Polirom - reduceri de până la 82% la mii de cărți

Next Article
SOS Satele Copiilor

Asociaţia 7 ARTE duce scriitorii contemporani la SOS Satele Copiilor

Related Posts

Total
10
Share