fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Subiecte de urmărit: Capitalismul în era supravegherii

Capitalismul în era supravegherii. Doi autori cu certă notorietate, profesor emerit la Harvard Shoshana Zuboff și jurnalistul american de origine rusă Yasha Levine scot în lumina tiparului două volume importante și foarte personale despre supraveghere, care nu mai este o excepție dezagreabilă, ci o normă. Iar supraveghetorii sunt intrinsec legați. (Irish Times)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Midnight in Chernobyl”. Catastrofă și secretomanie. Jurnalistul Adam Higginbotham oferă un volum care dă fiori, „Midnight in Chernobyl”, în care detaliază faptul că obsesia pentru secretomanie a elitei fostei URSS a făcut ca dezastrul de la Cernobîl să aibă efecte agravate până la cataclism. (New York Times)

All This Could Be Yours”. Trecutul tatălui. Cel de-al șaptelea roman al autoarei Jami Attenberg vorbește despre afaceristul Victor Tuchman care este pe patul de moarte și despre încercarea târzie a fiicei lui adulte de a afla adevărul despre trecutul tatălui de la mama distantă și loială bărbatului până dincolo de limite. (ew.com)

Mașina de sânge. „Bad Blood. Jurnalistul John Carreyrou imaginează, pentru publicul amator de scenarii terifiante, povestea unui startup, Theranos, care pretinde că a inventat o mașină capabilă să îmbunătățească testele de sânge. (Wired)

Media în politică. Memoriile unui realizator BBC. A fost anunțată viitoarea publicare a memoriilor realizatorului BBC John Humphrys, care și-a anunțat retragerea, după 32 de ani, din emisiunea „Today Programme”. Potrivit editorului William Collins, cartea va arunca o privire în culisele rolului mass-media în politică, oferind o vedere de ansamblu și asupra sănătății sistemului politic. (Book Seller)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Necunoscuta din Berlinul de Est

Necunoscuta din Berlinul de Est, de Immanuel Mifsud (Editura Nemira, 2019)

Next Article
Reducerile lui Cupidon

Cărți ieftine în campania Reducerile lui Cupidon

Related Posts

Total
0
Share