fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

SuperOfertă pentru SuperFemei de la Editura Niculescu

SuperOfertă pentru SuperFemei

”Stiloul care scrie povestea vieții tale se află în mâna ta” (Irene Kassorla)

Ne dorim să fim un sprijin de încredere pentru toate Superfemeile din România, așa că am creat campania ”SuperOfertă pentru SuperFemei” ce cuprinde o serie de titluri de carte pentru evoluție și dezvoltare personală, cu prețuri reduse cu până la 77% https://www.niculescu.ro/domenii/superoferta-pentru-superfemei.html

Campania SuperOfertă pentru SuperFemei se va derula în perioada 14 februarie – 15 martie 2020. Save the date 27 martie 2020 pentru un eveniment surpriză dedicat SuperFemeilor din România!

Moștenirea transgenerațională a perioadei comuniste și-a pus puternic amprenta în subconștientul românilor. Ideea de supunere ne-a fost transmisă încă de la naștere, de către părințiii noștri, care au trăit și s-au dezvoltat în spațiul cultural românesc. Cu toate că societatea evoluează, iar tânăra generație se bucură de mult mai multă deschidere, încă este dificil să îți dai voie să fii liber și fericit. Și cum să fie ușor, atunci când poate ți-ai văzut părinții și bunicii suferind când li s-a luat casa sau au fost privați de drepturi fundamentale. Dar cel mai greu pare să fie să reușești să fii fericit, atunci când ai crescut văzându-ți părinții sau bunicii captivi în relații toxice sau dezamăgitoare.

Femeile de azi se străduiesc să creeze și să păstreze un echilibru în viață, să îi facă fericiți pe cei din jurul lor, iar grija pentre ele însele este considerată, în cel mai bun caz, o alegere egoistă. Cu toate că ele reușesc cu succes să jongleze multitudiunea de sarcini: job, copil, casa, prieteni și familie, trăiesc constant cu sentimentul că nu sunt îndeajuns.

Cărțile sunt cel mai bun companion pe lungul drum dintre ”nu sunt îndeajuns de bună” la ”sunt îndeajuns”. Psihoterapeuți, medici sau consilieri își oferă întreaga experiență profesională bazată pe dovezi, în cărți extrem de practice, care te sprijină pas cu pas în identificarea propriilor resurse prin care poți aduce echilibru, împlinire și o viață bogată în sens. Pe lângă bestseller-urile Femei care aleargă cu lupii, Splendida cetate a celor o mie de sori sau I Love me. Calea spre iubirea de sine, o serie de titluri noi te ajută să îți explorezi nevoile, să îți cunoști emoțiile și să planifici pas cu pas drumul spre o viață împlinită!

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
inel

Câștigă un inel cu diamant albastru de la Libris

Next Article
Books45

Books45 e activ! Ai minim 45% reducere la mii de cărți!

Related Posts

Total
0
Share