fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Surpriza Nemira pentru cititorii din Oradea

Editura Nemira inaugurează o nouă librărie tip insulă, de această dată în Oradea, în Lotus Center Oradea (Str. Nufarului nr. 30).

Resursele de lectură vor fi mai aproape de cititori, aceştia fiind invitaţi zilnic să descopere ultimele apariţii editoriale, ofertele speciale create pentru toate buzunarele şi volume de valoare.

Pasionaţii de literatură SF îşi vor putea achiziţiona titlurile celor mai importanţi autori de literatură SF prezenţi în colecţia Nautilus, iubitorii de teatru îşi pot alimenta oricând pofta de “frumos” prin titlurile colecţiei Yorick, cei care au curiozităţi în domeniul ştiinţei pot oricând să pătrundă în lumile pregătite de colecţia Anticipaţia. Iar misterul este la el acasă în colecţia Suspans.

nemira_librarie_oradea

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

“Labirintul mortii”, o noua carte politista impreuna cu ziarul Evenimentul Zilei

Next Article

Reducere de 10 lei la orice comanda de carti, muzica sau filme

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
0
Share