fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Litera Mică – surprize pentru copii, de 1 Iunie

Litera Mică

Pentru a celebra Ziua Copilului, Litera Mică a pregătit mai multe campanii dedicate celor mici.

Astfel, pe 1 iunie, copiii care vor circula cu Taxiul cu Bomboane în București vor primi cadou cărți din colecția Tom și Jerry.

Tot pe 1 iunie, copiii din Alba Iulia vor avea ocazia să demonstreze că sunt adevărați fani ai îndrăgitului serial de la Disney Channel, Violetta. Cetatea ALBA Carolina va găzdui între orele 10.00 și 13.00 concertul Andrei Gogan, protagonista emisiunii I Love Violetta și alte evenimente dedicate fanilor, printre care lansarea a două noi titluri Litera Mică inspirate din sezonul 3 al serialului: Violetta: Jurnalul meu secret și Jurnal de vacanță.

Eeveniment Litera Mică: schimb de carti la Libraria Litera din Bucuresti

Miercuri, 3 iunie, copiii sunt așteptați să facă schimb de cărți în Librăria Litera din București (Bd. Magheru, nr. 8-10), începând cu ora 17.00. Campania Dar din dar se face carte îi încurajează pe cei mici să aducă o carte deja citită din biblioteca lor, primind în schimb o carte nou-nouță de la Litera Mică. Copiii pot alege cărți din colecțiile Scriitori români ilustrați, Biblioteca pentru Toți Copiii, Tom și Jerry, Disney English. În plus, participanții vor avea parte și de alte cadouri și surprize din partea editurii. Cărțile strânse vor fi donate bibliotecii unei școli, astfel încât și alți copii să se bucure de lectură.

Scopul campaniilor Litera Mică de Ziua Copilului este de a încuraja lectura în rândul copiilor, de a-i familiariza cu noutățile editoriale, cu personajele cărților preferate și cu librăriile, dar și de a-i obișnui să doneze sau să recicleze cărți.

Ne face mare bookurie sa anuntam astfel de evenimente, mai ales cu prilejul zilei copilului. Suntem atenti, constant, la noutatile editoriale ale Editurii Litera Mică, asa cum suntem foarte atenti la tot ce inseamna carti pentru copii.

Editura Litera desfasoara constant campanii de promovare a cartilor pentru copii si nu numai, actiuni si evenimente pe care le promovam cu mare drag. Multe dintre evenimentele Litera Mică le gasiti si in articolele noastre de pe blog.

Comunicat Editura Litera

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

50% reducere la toate cartile Nemira! Doar in acest week-end

Next Article

Oferta zilei: "Stalpii pamantului", de Ken Follett cu 58% reducere (doar azi, 30 mai 2015)

Related Posts
Editura Corint
Citește mai mult

Editura Corint la Gaudeamus 2022

Editura Corint vă așteaptă, în perioada 7-11 decembrie, la cea de-a 29-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus,…

Total
0
Share