fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Svetlana Cârstean la Festivalul Internațional de Poezie „Sha’ar” (15-17 decembrie 2016)

Svetlana CârsteanSvetlana Cârstean participă la Festivalul Internațional de Poezie ”Shaar”, cel mai important eveniment de profil din Israel, în perioada 15-17 decembrie 2016 la Mitspe Ramon, în zona de sud a țării. Ediția din acest an va avea ca temă ”Imigrația” și va reuni în program atât poeți din Israel, cât și poeți din străinătate.

Poeta reprezintă România cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv. Alături de ea, vor susține recitaluri de poezie și vor participa la mese rotunde alți poeți internaționali precum Chris Abani (Nigeria, SUA), Efe Duyan (Turcia), Miroslav Kirin (Croația) și Josep M. Rodríguez (Spania).

Printre evenimentele la care va participa Svetlana Cârstean se numără ”Babylonia” – lecturi de poezie susținute de poeții internaționali și cei israelieni, în limba maternă, joi, 15 decembrie, ora 19:00, și ” Wherever you go, I go – about love without borders”, joi, 15 decembrie, ora 21:45.

Programul complet al evenimentelor: http://www.helicon.org.il/hagira.html

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Stock Shock

Stock Shock, 3 zile cu reduceri la Elefant

Next Article
Top vânzări Editura Litera

Top vânzări Editura Litera 2016

Related Posts

Total
0
Share