fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Syncles, aplicație de dating pentru pasionații de lectură

Trăim într-o lume tot mai mult conectată la deviceuri și folosim aplicații de tot felul. Sunt însă și omaeni care aduc utilitate în tehnologia pe care ne-o oferă, idei frumoase și extrem de atractive pentru anumite segmente de public. Cum suntem aici mari iubitori de cărți, într-un timp nu foarte îndepărtat vom putea să ne cunoaștem mai bine prin intermediul Syncles, o aplicație de ”dating” care are la bază pasiunea noastră comună, cititul.

Ideea este frumoasă, o așteptăm cu mare interes, și-ți sugerăm și ție să te abonezi la newsletter-ul Syncles pentru a fi printre primii care vor testa aplicația.

Syncles este aplicația de dating în care elimini superficialul și prezinți mai mult decât imaginea ta. Prin intermediul ei listezi cărțile citite, specifici ce-ți place să citești ori care sunt autorii favoriți și te conectezi cu oameni cu interese similare cu ale tale. Din start ai pasiuni comune cu cel / cea cu care comunici: cititul și dorința de dezvoltare.

O pasiune în comun poate fi un mare avantaj la începutul unei relații. În plus, psihologii ne spun că avem tendința de a copia comportamentul celor apropiați.

Cu Syncles poți vedea ce cărți citite ai în comun cu alte persoane din cadrul aplicației (titluri, autori sau genuri de cărți), precum și la ce distanță se află utilizatorii de tine.

bogdan
Total
63
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Mirel Magop

Mirel Magop: „Îmi doresc ca cititorii mei să aibă curaj să încerce. În viaţă e de ajuns să-ţi doreşti ceva cu adevărat!”

Next Article
Casual Friday Books

Casual Friday Books: până la -65% reducere și carte CADOU 📚

Related Posts

Total
63
Share