fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Targul de carte SF si Fantasy – “Final Frontier”

sf-fantasyCea de-a treia ediţie a Târgului de carte SF&Fantasy – „Final Frontier” va avea loc în Bucureşti, pe 23 şi 24 martie, şi va cuprinde lansări de noi volume, dar şi evenimente la care vor fi prezenţi cei mai importanţi autori români ai genului. Evenimentul va avea loc în Centrul vechi, la TeCaFi, între orele 10.00 şi 18.00.

Târgul va oferi pasionaţilor genului posibilitatea de a cumpăra cele mai noi apariţii SF & Fantasy la preţ redus cu până la 80%. Mai mult, ei pot întâlni oameni cu aceleaşi preocupări, prin intermediul lansărilor de carte şi evenimentelor la care vor fi prezenţi cei mai importanţi autori români ai genului. Pe lângă titluri în limbile română şi engleză, vizitatorii pot găsi la târg benzi desenate şi boardgames.

Pe toată durata târgului vor avea loc ateliere de benzi desenate, la care poate participa oricine doreşte să înveţe să deseneze, iar fanii francizei „Războiul stelelor/ Star Wars” se vor reuni pentru o prezentare despre acest fenomen.

Evenimente de lansare de carte vor fi organizate de editura Nemira (“Fata Modificată“, de Paolo Bacigalupi – 23 martie, de la ora 11.30), editura Paladin (prezintă Michael Haulică, pe 23 martie, de la ora 12.00), editura Millennium Books (prezintă Horia Nicola Ursu, pe 23 martie, de la ora 13.00) şi editura Trei (“Pasărea domnului“, de Mary Doria Russell, pe 24 martie, de la ora 14.00).

Pe 23 martie, de la ora 12.30, va avea loc decernarea premiilor FanSF. La ceremonia prezentată de Nicolae Voicu este invitată Csilla Kleinheincz, director Editura Ad Astra (Ungaria).

Vor mai avea loc discuţii despre metode de scriere în literatura SF & Fantasy, experienţa de a scrie scenarii pentru bandă desenată, dar şi o sesiune de autografe cu autorii români de literatură SF la editura Nemira.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

"Cercul dracesc al cuvintelor", expozitie dedicata scriitoarei Herta Muller

Next Article

"Brancusiana 2013" - omagiu unui geniu universal

Related Posts

Total
0
Share