fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Targul International de Carte LIBREX – toate drumurile literare duc la Iasi

librexÎn fiecare an, pentru aproximativ o săptămână, pe fundalul desfăşurării Târgului de Carte LIBREX, Iaşiul devine un punct de atracţie pentru editori, difuzori şi autori din întreaga ţară. Târgul de Carte LIBREX oferă publicului interesat o bogată ofertă de carte prezentă la standuri şi numeroase lansări de carte.

Editura „Sapientia” este prezentă cu producţia sa editorială la Târgul Internaţional de Carte LIBREX – Primăvara cărţilor la Iaşi – eveniment ajuns la cea de-a XXI-a ediţie şi care se desfăşoară în incinta Sălii Polivalente din Iaşi până pe 10 martie. În cadrul acestui eveniment, Editura va lansa vineri, 8 martie, între orele 15.30 şi 16, ultimele sale apariţii editoriale – primele trei volume ale traducerii Vechiului Testament în limba română, „New Age. Noua religie pentru o lume globalizată” şi „Restituiri istoriografice”.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Opt tenori canta pentru femei, de ziua lor

Next Article

"Traducatorul literar in Europa de Sud-Est"…

Related Posts
Editura Corint
Citește mai mult

Editura Corint la Gaudeamus 2022

Editura Corint vă așteaptă, în perioada 7-11 decembrie, la cea de-a 29-a ediție a Târgului de carte Gaudeamus,…

Total
0
Share