fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Târgul Litera Mică: până la -70% la cărțile pentru copii și CADOU la orice comandă

Târgul Litera Mică

Litera ne invită în noul său târg de carte pentru copii – Târgul Litera Mică. Mii de cărți au prețuri speciale, reduceri ce ajung și până la 70%, dar și o frumoasă surpriză pentru cei mici.

Târgul Litera Mică are porțile deschise online în perioada 4-7 martie.

La orice comandă pe Litera.ro din perioada 4 – 7 martie, primești cadou setul de carioci Disney Mickey & Friends, 12 bucăți, în valoare de 12.99 lei.

Setul este format din 12 carioci de diverse culori – roșu, galben, portocaliu, roz, bleu, albastru, mov, verde deschis, verde închis, maro, gri, negru. Lungimea unei carioci este de 15 cm, iar vârful este mediu. Cariocile se pot folosi pentru orice activitate creativă desfășoară cel mic. 

Setul vine într-o cutie de carton personalizată cu personaje din desenele animate Mickey & Friends, iar pe verso are o etichetă pe care se poate nota numele copilului.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
BIBLIOLOVE

BIBLIOLOVE, o colecție nouă, fermecătoare, pentru micii iubitori de carte

Next Article
Dan Ungureanu

Dan Ungureanu: „Arta este foarte vastă, mediile de exprimare inepuizabile, așa că într-o formă sau alta, toți facem artă.”

Related Posts

Total
0
Share