fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

The New Me, de Halle Butler. În oglindă

The New Me

The New Me”, de Halle Butler. În oglindă. Millie are 30 de ani, locuiește în Chicago și are o viață bizară, rătăcitoare între joburi scurte. Când nu se chinuie cu tot felul de șefi, stă în casă și urmărește cu furie seriale polițiste, episod după episod. Într-o zi i se oferă un job pe termen lung… (Chire view of Books)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Guestbook”, de Leanne Shapton. O reexplorare. Cele 33 de schițe care compun volumul „Guestbook” creionează mai mult decât un proiect literar – comprimă fotografii, planuri arhitectonice, acuarele, gânduri. Cartea este, practic, o reexplorare a temelor din „Important Artifacts”. (The Guardian)

„Berlin, 1933”, de Daniel Schneidermann. Mass-media și percepția asupra ascensiunii nazismului. Cartea lui Schneidermann se poate dovedi o lectură tulburătoare. Criticul francez se oprește asupra felului în care corespondenții francezi, americani și britanici din Germania au perceput și relatat despre ascensiunea celui de-al treilea Reich. (New Yorker)

Animal Hide-and-Seek: Farmyard Tales Touchy and Feely Book”, de Jenny Tyler and Stephen Cartwright. Până acum s-au vândut 20 de milioane de exemplare din cărțile cu aventuri animate ale personajelor Sam și Poppy. Motiv suficient pentru o nouă apariție editorială. (Iep.co.uk)

Citește zi de zi recomandările noastre.

„Going Dark in the Black Isle”, de Neil Lancaster. Pe urmele unui criminal în serie. Ca detectiv, Lancaster a urmărit ucigași, traficanți de carne vie, evazioniști și traficanți de droguri, dar nu a întâlnit niciodtă un personaj mai sinistru decât criminalul în serie Levi Bellfield. „Nu ne făceam iluzii. Avea să ucidă din nou în orice clipă. Toată echipa trebuia să fie concentrată. A fost o responsabilitate enormă”, își amintește autorul. (Press and Journal)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Litera

Cărți Libris: TOATE titlurile Litera au reduceri de până la 50%

Next Article
elefant

Vouchere Elefant: 40% reducere la cărți + 25% reducere la jucării

Related Posts

Total
0
Share