fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

The One, de John Marrs, „adjudecat” de Netflix

The One

The One”, de John Marrs, „adjudecat” de Netflix. Cel de-al treilea roman semnat de John Marrs „The One”, apărut în 2017, va fi transformat într-o producție în zece părți de Netflix. Filmările vor începe chiar în această vară, serialul va fi lansat în ianuarie 2020, iar autorul, după primul „WOW!” la aflarea veștii, mărturisește că este „foarte curios să vadă ce au făcut cu povestea”. (BBC)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

In Her Own Words”. Literatură feminină de colecție. Brandul Peter Harrington Rare Books își aniversează cei 50 de ani de existență cu deschiderea unei expoziții fascinante, în care sunt prezente cele mai remarcabile lucrări ale literaturii feminine. Evenimentul include și posibilitatea de achiziție online a acestor piese rare, fiind dedicat Zilei Internaționale a Femeii și Centenarului sufragiului pentru femei, din 2018, care a aprins un mare interes pentru literatura cu și despre femei.  (Telegraph)

Lanny”, de Max Porter. Inocența care te bagă în bucluc. Este un „copil al pădurii”. Ese colecționar de oase, de fosile, de pietre și este plin de imaginație. Vede spirite, visează creaturi mitice, își uimește tatăl și își înspăimântă mama. Este Lenny, care posedă acel gen de inocență care poate băga în bucluc pe oricine. (The Guardian)

Solitary”, de Albert Woodfox. Delincventul față în față cu sine. Woodfox, provenit dintr-o familie săracă și dezlânată, a intrat în lumea infracționalității de mic. La început au fost furtișagurile mărunte, apoi faptele au trecut la alt nivel. Delincventul a început să fure mașini, să tâlhărească, a intrat într-o bandă de traficanți de droguri și a intrat în pușcărie. (NY Times)

Citește zi de zi recomandările noastre.

A Tale of Magic”, de Chris Colfer. Magia din „Land of Stories” continuă. Pentru toți cei care s-au îndrăgostit de lumea din „Land of Stories”, Chris Colfer a pregătiot un nou set de aventuri, având-o în centru pe Brystal Evergreen, al cărei drum către lucruri mărețe începe destul de prost, ca femeie de serviciu într-o librărie și cu capacitățile de magician interzise de lege. (ew.com)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Biroul pentru Grădini și Iazuri

Seară japoneză dedicată romanului Biroul pentru Grădini și Iazuri de Didier Decoin

Next Article

Netflix adaptează Un veac de singurătate de Gabriel García Márquez

Related Posts

Total
0
Share