fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

„The Right Life”, de Remo H. Largo. Ascensiunea ține de talent

The Right Life”, de Remo H. Largo. Ascensiunea ține de talent. Să fie adevărat că lumea modernă îi împiedică pe copii să se dezvolte în domeniul pentru care au abilități native? Aceasta este întrebarea pe care și-o pune Largo în cartea menită să atragă atenția asupra faptului că fiecare copil ar trebui încurajat să se dezvolte pe domeniul pentru care are afinitate. „Nu se poate avansa undeva unde nu există talent”, insistă Largo. (The Guardian)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

„Love Punch and Other Collected Columns”, volum de editoriale ale unui jurnalist-erou. Recent, Premiul Pulitzer a revenit, printre alții, publicației „Capital Gazette”, care a reușit să scoată ediția ziarului la timp în ziua în care un om înarmat a intrat în redacție și a ucis cinci jurnaliști. Printre ei, Rob Hiaasen, în memoria căruia este publicat un volum cu editorialele pe care le-a semnat în ziar. (News Observer)

Carte-album a muzicii de Nobel. O nouă apariție editorială sub formă de album va capta imaginația și emoțiile iubitorilor muzicii anilor 1970-1980, cu poze ale unor titani ai genului, printre care și Bob Dylan, câștigător al unui Premiu Nobel. Scriitorul Martin Keller și fotograful Greg Helgeson au documentat nașterea fenomenului muzical din Minneapolis și îl oferă cititorilor, sub forma unei cărți cu poze relevante. (Star Tribune)

The Book Ninja”, de Ali Berg & Michelle Kalus. În căutarea iubirii pentru scris. Creatorii comunității care promovează cititul în autobuz, proiect care a devenit cunoscut sub numele de Books on the Rail, Ali Berg și Michelle Kalus, lansează prima carte cu un personaj care este deopotrivă în căutarea iubirii romantice și a regăsirii plăcerii de a scrie – prima iubire. (Six minute)

Aplicații pentru cititorii în criză de timp. Așa cum era firesc într-o eră a aplicațiilor de tot felul, există și unele dedicate iubitorilor de lectură care se află într-o continuă criză de timp. Pentru a nu fi privați de plăcerea lor, tehnologia le oferă posibilitatea de a accesa în timp record tot ce îi interesează și de a lectura rapid sau de a asculta cărți, în timpul scurt pe care îl au disponibil. (Smh.com)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Foc și sânge

Recenzie la cartea Foc și sânge, de George R.R. Martin

Next Article
Black Friday

Black Friday de primăvară la Elefant

Related Posts

Total
0
Share