fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

„The Sandpit”, de Nicholas Shakespeare. Lupta cu oligarhii

„The Sandpit”, de Nicholas Shakespeare. Lupta cu oligarhii. Un thriller cu totul inedit, despre un corespondent de presă străin care luptă cu forțe obscure în Oxford, va fi publicat în vara anului 2020. Fiul personajului principal are drept colegi de școală copii de oligarhi, diplomați și finanțiști de calibru, un amestec care face acțiunea foarte promițătoare. Editorii caracterizează romanul ca pe „o nouă direcție în cariera autorului”. (Book Seller)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

Another Planet: A Teenager In Suburbia”, de Tracey Thorn. Adolescența universală. Autoarea nu este unicul adolescent din lume care se simte sufocat de localitatea în care trăiește, nici unicul care are tot felul de probleme, nici ultimul inadaptabil. Dar felul în care Thorn descrie propria propria ieșire din copilărie face din povestea sa una universală, la care se poate raporta orice tânăr. (iNews)

„AZ and the Lost City of Ophir”, de Andrew Zimmern. Copiii se schimbă rapid. Cărțile pentru copii trebuie să țină pasul cu ei, iar generația care are astăzi 10 ani nu se compară cu cea anterioară. Personajul AZ călătorește într-un oraș antic unde îl așteaptă crocodili, statui misterioase și tarantule – din care AZ și amicii săi de aventură chiar gustă. „Copiii se schimbă rapid. Învață ceva, au o experiență și aceste lucruri îi modifică”, spune autorul. (idahostatesman)

If Only I Could Tell You”, de Hannah Beckerman. O mamă în fața eternității. Dulce-amară, povestea lui Audrey, care se îmbolnăvește grav, vorbește emoționant despre demersul său de a le reapropia pe cele două fiice ale sale, Jess, care trăiește ca într-o bulă de sesiuni foto și highlife, și Lily, o mamă singură care se chinuiește să-și plătească ipoteca în fiecare lună. Cele două nu-și vorbesc de 15 ani, iar mama lor, aflată în pragul eternității, ține neapărat să îndrepte situația. (The Guardian)

Vezi și recomandările din Lista Dianei

Flowers Over the Inferno”, de Ilaria Tuti. Crimă în decor majestuos. Vârfuri acoperite de nămeți, o pădure de pini neagră ca cerneala, izvoare clipocind printre stânci, urme de animale sălbatice. Acesta este decorul majestuos în care se derulează unul dintre cele mai gustate thrillere ale momentului, povestea detectivului Teresa Battaglia, care pornește pe urmele unui criminal. (lep.co.uk)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Marte și Venus se împacă

Marte și Venus se împacă, de Dr. John Gray (Editura Litera, 2019)

Next Article
Frica

Frica. Trump la Casa Albă, de Bob Woodward (Editura Litera, 2019)

Related Posts

Total
0
Share