fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

The Wych Elm, de Tana French. Când norocul se termină

The Wych Elm
Tana French

The Wych Elm”, de Tana French. Când norocul se termină. Toby Hennessy nu a împlinit 30 de ani, este arătos, are o iubită splendidă și o viață clădită solid, prosperă și liniștită. Dar într-o zi, norocul său se termină. (The Guardian)

Memoriile lui Sir Alastair Cook. Omul din spatele campionului. Michael Joseph a dat la iveală memoriile campionului absolut de cricket Sir Alastair Cook, recent retras din viața sportivă. Cine este omul din spatele campionului? Există viață după cricket? (Book Seller)

Valeria Luiselli. „Lost Children Archive”. O călătorie de familie. O familie americană (ne)obișnuită călătorește prin SUA marcând cu propriile povești o hartă a țării. Fiecare dintre personaje este în căutarea identității și în așteptarea destinului. (Book Reviews)

„Irish Gothic”, de Eddie Lenihan. Povești cu zâne din minunata Irlanda. Inepuizabilul folclor irlandez îi dă ocazia lui Eddie Lenihan să ofere cititorilor povești cu zâne din 32 de comitate irlandeze. „Acește povești aparțin oamenilor care au fost îndeajuns de amabili să mi le împărtășească și este de datoria mea să le dau mai departe și să le împart cu alți oameni”, spune Lenihan. (Irish Times)

Mouthful of Birds”, de Samanta Schweblin. Oameni de pradă. Păsările, atât de prezente în literatură, vin din nou în fața publicului sub forme neobișnuite, figurative. O tânără consumă vrăbii vii pentru a căuta un soi de vitalitate  are rede că-i lipsește. Tatăl povestelte totul încercând să adopte aceeași sinistră „dietă”. (Chireview)

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Litera

Weekend Editura Litera - reduceri de până la 50% + Carte Cadou

Next Article
Ca din întâmplare

Seară italiană dedicată romanului Ca din întâmplare, femeie, de Dario Fo

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
1
Share