fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Femeile nu sunt niciodată în siguranță

 Julia Heaberlin

Julia Heaberlin

Paper Ghosts”, de Julia Heaberlin. Femeile nu sunt niciodată în siguranță. Heaberlin s-a specializat în thrillere care au întotdeauna loc în Texas și în care femeile nu sunt niciodată în siguranță. Este și cazul noii povești care dă fiori și care are toate ingredientele senzațiilor tari. Nu lipsesc locurile bântuite, marcate de tragedii. (Star Telegram)

Cele mai bune promoții la cărți de azi sunt la Elefant și Libris.

The Secret Commonwealth”, de Philip Pullman. Povestea continuă. La șapte ani după ce publicul a făcut cunoștință cu Lyra Silvertongue, cea mai iubită eroină a lui Pullman se întoarce, de data aceasta ca tânăr adult, în „The Secret Commonwealth”. Volumul va fi lansat în luna octombrie. (The Guardian)

Dinner for Everyone”, de Mark Bittman. La masă! Celebrul autor de cărți de gastronomie vine cu noua carte „Dinner for Everyone” pornind de la ideea că oamenii sunt grăbiți, nu prea știu să gătească, iar cea mai importantă masă a zilei rămâne cina. Înarmat cu trei principii simple, Bittman cheamă toată lumea la masă. (Idahostatesman)

How To Have a Happy Hustle”, de Bec Evans. A pune ideile în mișcare. Expertă în inovare, Evans își va publica în perioada următoare prima carte în care îi va învăța pe cititori cum sunt generate, de fiecare în parte, ideile care pot schimba o viață și care sunt pașii necesari și cruciali pentru a pune aceste idei în mișcare, chiar și după eșecuri. (Icon Books)

Vezi și recomandările din Lista Dianei

„Murder by Milkshake”, de Eve Lazarus. Soarta unui soț criminal. Există ceva irezistibil la poveștile despre crime. Acesta este motivul pentru care Eve Lazarus se oprește asupra felului oribil în care a murit, în anii 1960, Esther Castellani – otrăvită cu arsenic de propriul soț care voia să scape de ea pentru o femeie mult mai tânără – a procesului care a urmat și a tuturor detaliilor teribile care au dus la condamnarea la moarte a soțului criminal. (Vancouver Sun)

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Editura Herald

Campanie Editura Herald: Dăruiește cartea care aduce primăvara

Next Article
Fiica ceasornicarului

Lansare de carte: Fiica ceasornicarului de Kate Morton

Related Posts

Total
0
Share