fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

TOP 10 cele mai bine vândute cărți în ultimele 6 luni

Nu rata promoțiile de astăzi:

  • Reduceri mari la mii de cărți. Doar azi! – vezi reducerile
  • Cele mai bune promoții la cărți de la Libris – vezi detalii
  • Promoții Nemira: Carte CADOU + Transport Gratuit + Reduceri de până la 50%vezi ofertele

Elefant ne-a transmis astăzi o situație a celor mai vândute cărți din ultimele 6 luni. La titlurile în limba română, cel mai popular este ultimul volum semnat Irina Binder. Topul de carte în limbă engleză este dominat de Sapiens.

Irina Binder este autoarea volumului cel mai popular din România, Străinul de lângă mine dominând clasamentul celor mai bine vândute cărți pe elefant.ro în primele 6 luni ale acestui an. Povestea picantă a trei prietene completează succesul avut de Irina Binder în anii anteriori cu seria Fluturi și romanul Insomnii.

Pe poziția a doua în preferințele cititorilor români s-a situat best-sellerul internațional Sapiens. Scurta istorie a omenirii, scris de profesorul israelian Yuval Noah Harari. Topul este completat de Oamenii fericiți citesc și beau cafea, a autoarei franceze Agnes Martin-Lugand.

Printre primele zece cele mai populare cărți în limba română se numără și best-sellerul Origini al prolificului autor Dan Brown, dar și Homo Deus. Scurtă istorie a viitorului, un alt titlu semnat Yuval Noah Harari.

Sapiens: A Brief History of Humankind domină categoric și topul elefant.ro al cărților în limba engleză vândute în perioada ianuarie-iunie 2018.

Două dintre cele mai populare volume de dezvoltare personală editate de Penguin Books, 12 Rules for Life și Thinking, Fast and Slow completează primele poziții ale topului. Prima, scrisă de psihologul canadian Jordan B. Peterson, este printre cele mai bine vândute cărți la nivel mondial în 2018 și se dorește a fi un ghid “pentru viață”. Al doilea volum, Thinking, Fast and Slow, declarat best-seller de prestigioasa publicație New York Times, oferă o perspectivă nouă asupra modului în care gândim și luăm decizii.

Printre preferințele cititorilor de carte în limba engleză s-au numărat și Origin, de Dan Brown, seria de șapte titluri Harry Potter, dar și seria completă Game of Thrones.

“Am remarcat cu bucurie că românii apreciază tot mai mult titlurile în limba engleză pe care preferă acum să le cumpere din România, în loc să le comande de la marii retaileri internaționali. Catalogul de carte în limbă engleză de pe elefant.ro a fost în permanență îmbunătățit ajungând în prezent la peste 250.000 de titluri ce pot fi achiziționate la prețuri de multe ori mai bune decât pe Amazon“, spune Adrian Dinu, director comercial la elefant.ro.

Elefant a introdus pentru prima data în oferta sa cărți în limbă engleză în 2015.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
Ziua Devoratorilor de Cărți

Ziua Devoratorilor de Cărți - reduceri de până la 70%! (doar azi, 26 iulie 2018)

Next Article
cărți Humanitas

Weekend cu cărți ieftine de la Humanitas

Related Posts

Total
0
Share