fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Top 10 cele mai iubite carti de catre copii

Va propunem sa descoperiti care sunt cele 10 carti ce nu trebuie sa lipseasca din biblioteca micutului dumneavoastra. Fiecare carte pe care i-o cititi sau o descopera singur, il ajuta la propria dezvoltare.

Vezi aici Reduceri la cele mai frumoase cărți pentru copii

Cele 10 propuneri ale noastre se bazeaza pe topul vanzarilor inregistrate anul trecut, dar si pe aprecierea pe care fiecare carte a primit-o de la cititori.  Cartile pe care vi le propunem au si preturi foarte bune, toate se bucura de reduceri frumoase. Topul nostru “10 carti pentru copii” arata asa:

habarnam-pe-luna1. “Habarnam pe Luna” de Nikolai Nosov, aparuta la Editura Humitas in 2013. Cartea contine aventurile lui Habarnam si ale prietenilor sai. Cei mici sunt dornici sa calatoreasca, sunt curiosi si foarte neastamparati, astfel, vin cu ideea de a porni spre Luna. Ajungand pe Luna, au tot felul de peripetii haioase ce merita sa le descoperiti.

Cumpără cartea de aici

primele-mele-1000-de-cuvinte-cu-1000-de-poze2. “Primele mele 1000 de cuvinte cu 1000 de poze” de Donatella Bergamino, aparuta la Editura Corint in 2008. Cartea este recomandata pentru cei de pana in trei ani: vor invata sa citeasca si sa scrie bucurandu-se de imaginile haioase. Astfel, invatatul devine o lectura placuta pentru micuti.

intrebari-mari-de-la-cei-mici3. “Intrebari mari de la cei mici… la care raspund niste oameni foarte importanti”, aparuta la Editura Humanitas in 2013. Copiii au un talent innascut de a pune intrebari la care cei mari nu au raspunsuri. Nu este deloc usor sa dai un raspuns astfel incat copilul sa creada, dar in acelasi timp si sa invete ceva de pe urma intrebarii lui. Cartea incearca sa raspunda intrebarilor incuietoare pe care le pun copiii.

Cumpără cartea de aici

heidi-fetita-muntilor4. “Heidi” de Johanna Spyri, aparuta la Editura Poseidon in 2013. Cartea vorbeste despre prietenii adevarate, despre dorul de casa, de locurile natale, de unchi, de bunica. Se pot bucura atat cei mici de aceasta povestioara, cat si cei mari.

Cumpără cartea de aici

istorioare-amuzante-despre-animale5. „Istorioare amuzante. Despre animale”, aparuta la Editura Litera in 2013. Volumul contine povesti amuzante ale caror personaje sunt animale si copii.

povestea-fara-sfarsit6. „Povestea fara sfarsit” de Michael Ende, aparuta in 2005 la Editura Polirom. In aceasta carte cei mici vor descoperi taramul fascinant de basm, Fantasia, in care lumea copiilor se interpatrunde cu lumea celor mari. In momentul in care adultii renunta sa mai creada in basm este nevoie de un erou pentru a le aminti ca totul este posibil.

Cumpără de aici

pachet-biblia-ilustrata-pentru-copii7. Pachet: „Biblia ilustrata pentru copii”, aparuta la Editura Litera in 2013. Pachetul contine 12 carti : „Noe si poporul credintei; Pavel si apostolii raspandesc Evanghelia; Isus si invierea; Isus face minuni si vindeca bolnavi; Isus isi invata discipolii; Isus si primii ani de propovaduire; Ilie si marii profeti; David si Regatul lui Israel; Ghedeon si vremea judecatorilor; Iosua si Pamantul Fagaduintei; Moise si poporul lui Dumnezeu; Iosif si evreii in Egipt”. Astfel, cei mici vor reusi sa invete povestioare din Biblie.

Vezi aici cartile

365-de-povesti-de-seara-carte-cu-cd8. „365 de povesti de seara”, publicata in 2013 la Editura Litera. Pachetul contine carte si CD. Cei mici se vor bucura de 365 de povesti, cate una pentru fiecare seara a anului intalnindu-si personajele preferate ale povestilor Disney.

Cumpără cartea de aici

legendele-troiei-si-greciei9. „Legendele Troiei si Greciei” de Andrew Lang, aparuta la Editura Corint in 2008. Cartea contine povestile unor eroi precum Tezeu, Iason si Perseu, purtandu-ne in preajma unor personaje fabuloase precum Minotaurul din Creta, Meduza, pe meleaguri indepartate.

Cumpără cartea de aici

timmy-fiasco-a-gresi-e-omeneste10. „Timmy Fiasco. A  gresi e omeneste” de Stephan Pastis, aparuta in anul 2013 la Arthur. Cartea prezinta un baietel de unsprezece ani, Timmy Fiasco, care este directorul unei companii de agenti particulari. Acest mic baiat doreste sa o scape pe mama lui de grija facturilor. Planul lui nu tine seama de anumite lucruri si este dus pe piste gresite. Este o povestioara pe care cel mic o va indragi sigur.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Sa recunoastem! Premiile de la bookuria nu arata rau!

Next Article

Insemnarile personale ale Papei Ioan Paul al II-lea in curs de aparitie la Editura Humanitas

Related Posts

Total
0
Share