fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top Carte Martie 2014: DOOM, “Prea multa fericire” si “Cimitirul”, pe primele locuri

Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane – editia a II-a a fost cartea cea mai cumparata de romani in luna martie, conform unui top realizat de elefant.ro.

“Dictionarul este una dintre cartile pe care fiecare persoana din Romania trebuie sa le aiba in biblioteca. Observam o crestere a interesului romanilor pentru limba lor nativa, lucru care ne bucura nespus”, spune Dan Vidrascu, CEO elefant.

Cartea Prea multa fericire scrisa de Alice Munro este pe locul doi in alegerile romanilor, iar Hotul de carti este ocupanta pozitiei a treia, dupa ce in  luna februarie se afla in fruntea topului.

top_15_carti

In martie, cand au achizitionat e-books, cititorii au preferat povestea lui Adrian Green, personajul principal al cartii Cimitirul scrisa de Adrian Telespan. Pe urmatoarele pozitii s-au clasat celebrul roman a lui E L James – Cincizeci de umbre ale lui Grey. Volumul I, din trilogia Fifty Shades, urmat de cartea Cel care ma asteapta, scrisa de Parinoush Saniee.

top_15_ebook

“Cimitirul, romanul de debut a lui Adrian Telespan, a fost in topuri inca de la aparitie. Este o lectura usor de citit, cu o poveste atractiva despre cursul vietii lui Adrian Green. Te captiveaza inca de la primele pagini si nu te lasa pana nu o termini. Se citeste dintr-o rasuflare”, adauga Dan Vidrascu.

Irina Binder, autoarea volumelor Fluturi, este cea mai citita scriitoare romanca in luna martie. Conform aceluiasi clasament, Balcic. Micul paradis al Romaniei – ultima carte publicata de Lucian Boia – creste in topul preferintelor romanilor. Astfel, dupa debutul din februarie, urca de pe locul al patrulea direct pe locul trei.

top_15_autori_romani

elefant, magazinul online care in 2013 s-a transformat din cea mai mare librarie online intr-un mall online dedicat familiei, se preocupa intens in acest an de extinderea ofertei atat prin listarea online a mai multe categorii de produse, dar si prin cresterea gamei la fiecare dintre categoriile deja existente pe site. In prezent, elefant.ro comercializeaza peste 100.000 de titluri de carte tiparita si eBooks.

Comunicat de presa elefant.ro

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

46% reducere: Dictionar Universal Ilustrat al Limbii Române (12 volume + Cutie cadou)

Next Article

Noi reviste in magazinele inmedio. Le poti rezerva si online!

Related Posts

Total
0
Share