fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top carti vandute de Editurile Polirom si Cartea Romaneasca la Bookfest 2014

bestseller_polirom_bookfestDesi s-a incheiat de mai bine de 3 zile, targul de carte Bookfest 2014 inca mai produce ceva ecouri. Astazi va prezentam topurile Editurilor Polirom si Cartea Romaneasca. Multe dintre cartile de mai jos pot fi cumparate cu reducere, online, de aici.

Top 5 cele mai bine vîndute titluri POLIROM:

1. Anii romantici, de Gabriela Adameşteanu (seria de autor „Gabriela Adameşteanu”)
2. Istoria Poloniei. Terenul de joacă al lui Dumnezeu (2 volume), de Norman Davies (colecţia „Historia”)
3. Cum iubesc bărbaţii, de Mihaela Rădulescu (Hors collection), la egalitate cu Eu sînt Malala, de Malala Yousafzai şi Cristina Lamb (Hors collection)
4. Soacre şi nurori. La cine este cheia?, de Aurora Liiceanu (seria de autor „Aurora Liiceanu”), la egalitate cu Foc palid, de Vladimir Nabokov (Biblioteca Polirom. Seria de autor „Vladimir Nabokov”)
5. Şugubina, de Mircea Diaconu (colecţia „Fiction Ltd.”), la egalitate cu Pe cînd eram doar nişte puşti, de Patti Smith (Biblioteca Polirom. Actual)

Top 5 cele mai bine vîndute titluri CARTEA ROMÂNEASCĂ:

1. Însemnările mele (2 volume), de Maria Banuş (Hors collection)
2. Controlul cărţii. Cenzura literaturii în regimul comunist din România, de Liliana Corobca (colecţia „Critică şi istorie literară”)
3. Negustorul de începuturi de roman, de Matei Vişniec (colecţia „Proză”)
4. Leonid Dimov. Un oniric în Turnul Babel, de Luminiţa Corneanu (colecţia „Critică şi istorie literară”)
5. Călcîiul lui Magellan, de Octavian Soviany (colecţia „Poezie”)

Dintre cele mai bine vîndute titluri Polirom la Bookfest 2014, amintim: Amazoanele. O poveste, de Adriana Babeţi (colecţia „Plural. M”), Scriitor în comunism (nişte amintiri), de Ştefan Agopian (colecţia „Ego-grafii”), Narcotice în cultura română. Istorie, religie şi literatură, de Andrei Oişteanu (ediţia a III-a revăzută, adăugită şi ilustrată, apărută în seria de autor „Andrei Oişteanu”), Cerşetorul de cafea, de Emil Brumaru (ediţia a II-a, apărută în colecţia „Eseuri şi confesiuni”), Operaţiunea Sweet Tooth, de Ian McEwan (Biblioteca Polirom. Actual) şi Papagalul verde şi Catherine-Paris, de Martha Bibescu (Biblioteca Polirom. Esenţial).

În ceea ce priveşte literatura română, vînzări ridicate au înregistrat titlurile: Omar cel orb, de Daniela Zeca-Buzura (colecţia „Ego. Proză”), Zaraza, de Andrei Ruse (colecţia „Ego. Proză”) şi Sebastian, ceilalţi şi-un ciine, de Mihai Radu („Ego. Proză”).

La categoria nonfiction, de un succes deosebit s-au bucurat şi volumele: Monologurile neîmplinirii, de George Banu („Ego-grafii”), Jurnal. Volumul al II-lea: 1888-1892, de Carol I la României, Să alergi sau să mori. Jurnalul unui campion, de Kilian Jornet („Hexagon”) şi Arta de a vorbi în public de Stephen E. Lucas („Collegium. Practic”).

La ediţia din acest an a Salonului Internaţional de Carte Bookfest, editurile Polirom şi Cartea Românească au participat cu peste 1.000 de titluri, toate aflate la reducere (20%). Vizitatorii au putut achiziţiona cele mai recente apariţii (fiction şi nonfiction, cca 400 de titluri noi de la ediţia anterioară a tîrgului), dar şi peste 100 de titluri la preţul unic de 9,99 lei.

Comunicat de presa Editura Polirom

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Books Express cauta Junior Web Developer

Next Article

Noi aparitii in Colectia Disney Junior: "Coloram si ne jucam"

Related Posts
Gaudeamus 2023
Citește mai mult

Editura Litera la Gaudeamus 2023

Editura Litera are plăcerea să își invite cititorii să se bucure de noi apariții editoriale, reduceri și întâlniri…

Total
0
Share