fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cartile preferate de romani in luna iunie

Andreea Esca, Chris Simion si Dan Puric sunt cei mai apreciati scriitori romani.

La mai putin de o luna de la lansarea volumului Ce-am facut cand am tacut, Andreea Esca intra in topul autorilor preferati de cititorii romani direct pe locul intai. Astfel, Chris Simion cu scrierea Ce ne spunem cand nu ne vorbim coboara pe pozitia a doua, dupa ce mai multe luni la rand a fost cea mai cumparata carte, conform topului realizat de elefant.ro.

Tot in luna iunie, Suflet romanesc, volumul scris de Dan Puric ocupa pozitia trei. Acesta este urmat de autorii Lucian Boia si Sanda Arsene care ajung pe locurile patru, respectiv cinci, dupa perioade lungi in care au fost preferatii romanilor atunci cand a venit vorba de carti noi achizitionate online.

“Pe perioada verii, in sezonul de vacanta, romanii continua sa achizitioneze carti din magazinele online. Observam ca cele mai multe vanzari sunt pentru volumele care contin povesti inspirate din viata reala, pentru ca sunt usor de urmarit atat la plaja, cat si in parcuri sau alte locuri frecventate de acestia vara.” spune Dan Vidrascu, CEO elefant.ro.

top_autori_elefant

In categoria eBooks, pasionatii de lectura isi pastreaza preferintele in materie de autori si volume alese. Cartea Cimitirul, in care Adrian Telespan povesteste cu patos despre pataniile personajului principal Adrian Green, este inca de la inceputul anului printre cele mai atractive volume pentru romani. Topul cartilor in format electronic continua cu Scoala Noptii a autoarei Deborah Harkness si cu Ura, prietenie, dragoste, casatorie, scrisa de Alice Munro.

De asemenea, cu privire la autorii straini, Markus Zusak cu volumul Hotul de carti este in continuare una dintre cele mai apreciate carti in Romania. Acesta este urmat de noile intrari in top ale lui John Green cu De 19 ori Katherine pe locul doi si de Veronica Roth cu scrierea Insurgent, Divergent, Vol. 2 pe locul trei.

top_10_ebooks

elefant.ro, magazinul online care in 2013 s-a transformat din cea mai mare librarie online intr-un mall online dedicat familiei, se preocupa intens in acest an de extinderea ofertei atat prin listarea online a mai multe categorii de produse, dar si prin cresterea gamei la fiecare dintre categoriile deja existente pe site. In prezent, elefant.ro comercializeaza peste 100.000 de titluri de carte tiparita si eBooks.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Când încerci să devii altcineva (recenzie la cartea "Oamenii delfin", de Torsten Krol)

Next Article

Reduceri de pana la 90% si transport gratuit. Doar azi, pana la ora 22.00

Related Posts

Total
0
Share