fbpx
books-express.ro
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!
Libris.ro

Top Elefant: Andrei Ciobanu și Irina Binder, autorii cu cele mai mari vânzări în februarie

Andrei Ciobanu confirmă și depășește chiar toate așteptările editorilor urcând direct pe locul întâi în topul vânzărilor de carte pe elefant.ro în luna februarie 2017. Noul titlu abia lansat, Suge-o, Andrei!, a fost cel mai căutat volum al lunii februarie, detronând chiar și Insomnii, cartea scrisă de Irina Binder ce ocupa prima poziție în clasamentul lunii ianuarie.

Profitând de vâlva creată de lansarea noului volum semnat de Andrei Ciobanu, titlul precedent, Suge-o, Ramona! a urcat direct pe locul al patrulea al clasamentului general.

Jojo Moyes cu romanul După ce te-am pierdut a rămas pe pe poziția a treia a clasamentului, în timp ce pe poziția a cincea a urcat direct autoarea franceză Agnes Martin – Lugand cu volumul Oamenii fericiți citesc și beau cafea.

În Top 5 al celor mai bine vândute titluri scrise de un autor român, conduc detașat Andrei Ciobanu și Irina Binder, fiecare dintre ei având două volume prezente în acest clasament. Andrei Ciobanu a acaparat locurile întâi și al treilea cu cele două volume ale sale, în timp ce Irina Binder cu Insomnii se află pe poziția a doua, iar cu volumul al treilea al romanului Fluturi ocupă poziția a patra.

Autorea română care vinde însă mai bine chiar și decât Jamie Oliver este Geanina Staicu-Avram. Autoarea video blogului Jamila Cuisine a rămas în topul preferințelor românilor, ocupând a cincea poziție în clasamentul celor mai bine vândute 5 titluri scrise de un autor român și poziția a opta în topul general întocmit de elefant.ro.

În clasamentul autorilor străini conduc Jojo Moyes, cu După ce te-am pierdut, Agnes Martin – Lugand cu volumul Oamenii fericiți citesc și beau cafea și Paula Hawkins cu Fata din tren.

Alte două volume au intrat direct în top 10 titluri scrise de un autor străin: Pecetea morții, sub semnătura celebrei Veronica Roth (autoarea seriei Divergent) și Chimista, carte scrisă de Stephanie Meyer (autoarea seriei Amurg).

bogdan
Total
1
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Doar 8% dintre copiii bucureșteni citesc de plăcere în timpul liber

Next Article
pachete cărți Nemira

Până la 45% reducere la pachetele de cărți Nemira

Related Posts
Clubul de carte Litera
Citește mai mult

Invitație la Clubul de carte Litera!

Jurnalistul cultural Marius Constantinescu este amfitrionul întâlnirilor cu cititorii în clubul de carte Litera. Ajuns în al șaptelea…

Total
1
Share