fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Top Elefant: carti preferate de romani in noiembrie 2015

Top ElefantIn luna noiembrie, autorul George R.R. Martin a captat din nou atentia cititorilor romani cu noua scriere – Cavalerul celor sapte regatea carei actiune precede intrigile din Urzeala Tronurilor si cu care a urcat pe locul al treilea in clasamentul autorilor straini realizat de elefant.ro. Popularitatea lui George R.R. Martin il ajuta sa isi pastreze inca un loc in top cu doua volume din deja celebra serie Urzeala Tronurilor. Autoarea Johanna Basford cu Gradina Secreta. Carte de colorat si activitati antistres dedicate adultilor ramane in topul preferintelor romanilor pentru carte straina, dar locul intai este acaparat de britanica E L James cu volumul Grey. Versiunea lui Christian. Tot in clasamentul scriitorilor straini se gasesc si nume precum Paula Hawkins cu Fata din tren, Dalai Lama cu Arta fericirii. Manual de viata si binecunoscuta scriere Fascinatia semnata de Sylvia Day.

In clasamentul autorilor romani preferati de cititori in noiembrie, cartea Ioanei Macoveiciuc O sa te tin in brate cat vrei tu si inca o secunda este pentru a treia luna consecutiv pe locul intai. Urmatoarele pozitii sunt ocupate de cele doua volume Fluturi semnate de Irina Binder si cunoscuta scriere Exercitii de echilibru a lui Tudor Chirila.

Top Elefant carti digitale

In topul cartilor digitale citite de romani in a treia luna de toamna, pozitia fruntasa este ocupata de autoarea britanica E L James cu volumul Grey. Versiunea lui Christian, locul al doilea ii revine Corinei Ozon cu Amantii 3.0, iar pozitia a treia este detinuta de Michel Houellebecq cu scrierea Supunere – roman de political fiction a carui poveste se invarte in jurul antieroului lui Houellebecq, François, profesor de literatura la Sorbona, care asista abulic la instalarea legitima la putere a unui guvern musulman moderat. Cartea insasi are o istorie inedita, lansarea sa avand loc exact in ziua atentatului terorist de la redactia publicatiei Charlie Hebdo.

Comunicat PR Steps

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

GRATUIT: pachet carti Mari clasici in valoare de 74,70 lei

Next Article

Numar special TIMPUL, editia noiembrie-decembrie 2015

Related Posts

Total
0
Share