fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Top elefant.ro: cele mai citite carti in luna ianuarie

trilogia-cincizeci-de-umbreCu o luna inainte de lansarea oficiala a filmului Cincizeci de umbre ale lui Grey, cartea cunoaste un reviriment in vanzari. Cele trei volume ale scriitoarei britanice E L James sunt cele mai descarcate si citite eBooks, conform elefant.ro.

Topul cartilor in format digital preferate de romani in ianuarie este completat de povestea de iubire descrisă de Paulo Coelho în rândurile volumului Adulter și de cartea Ură, prietenie, dragoste, căsătorie a lui Alice Munro. De asemenea, tot in prima luna a anului 2015, eBook-ul Pas cu Pas a lui Klaus Iohannis a ajuns pe locul sapte in topul preferintelor romanilor.

Cu privire la cartile in format tiparit scrise de autori straini, printre preferintele cititorilor s-au situat cele trei volume ale titlului Cincizeci de umbre ale lui Grey, locul patru fiind ocupat de Paulo Coehlo cu scrierea Adulter. Conform aceluiasi clasament elefant.ro, pozitia a cincea ii revine lui Markus Zusak cu volumul Hotul de carti, in anul 2015 aceasta carte fiind una dintre cele mai apreciate de cititorii din Romania.

La autori romani, Irina Binder cu volumul Fluturi conduce detasat clasamentul vanzarilor. De asemenea, Tudor Chirila urca pe pozitia a doua cu scrierea Exercitii de echilibru si este urmat indeaproape de Chris Simion cu volumul Ce ne spunem cand nu ne vorbim.

bogdan
Total
0
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article

Pretul frumusetii (recenzie la romanul "Portretul lui Dorian Gray" de Oscar Wilde)

Next Article

Targ de cadouri pentru indragostiti de la Nemira

Related Posts

Total
0
Share