fbpx
Despre noi
Incursiuni virtuale in fascinanta lume a cartilor. Colectii de recenzii si recomandari, suntem receptivi la tot ce se poarta citit. Iti multumim pentru vizita!

Cele mai apreciate volume de memorii și biografii ale anului 2018

Cele mai apreciate volume de memorii și biografii ale anului 2018. Cărțile de memorii și biografii ale anului 2018 sunt povești care inspiră. „In extremis” de Lindsey Hilsum aduce cititorilor viața dramatică a reporterului de război Marie Colvin, strălucitoare, curajoasă și decisă, care a transmis din cele mai primejdioase teatre de operațiuni din lume și a rămas celebră pentru plasturele pe care îl purta pe față după ce și-a pierdut ochiul stâng în urma unei expolzii. Citește tot topul! (The Independent)

Premiul Wellcome 2019. Cărți despre gen și identitate. Lista de cărți propuse pentru Premiul Wellcome pe anul 2019 include volume de memorii șși documentaristică, cu teme ca recuperarea după o boală mintală sau afirmarea identității. Ottessa Moshfegh povestește în „My Year of Rest and Relaxation” despre o femeie care a decis să intre într-o lungă „hibernare narcotică”, timp de un an. (The Guardian)

A.S. Byatt, în sistem audio pentru prima dată. Literatura lui A.S. Byatt intră în premieră in sistem audio începând cu 21 februarie. Povestirile și nuvelele sale vor fi lecturate de actori premiați cu BAFTA cum sunt Samuel West și Juliet Stevenson. (Book Seller)

Cele mai bune oferte la cărți de azi:

4 la preţ de 3 la toate cărțile editurii Nemira – vezi ofertele
Peste 4.000 de cărți cu preț maxim 10 lei titlul – vezi cărțile cu reducere
Cărți celebre de la 5 lei – Reduceri de până la 86% – vezi ofertele
Minim 75% Reducere la o super selecție de cărți în engleză – vezi ofertele
Lichidări de stocuri la Cărturești – cărți cu până la 60% Reducere – vezi ofertele

Nobody’s Looking at You”, de „criticul-vampir” Janet Malcolm. De patru decenii, criticul Janet Malcolm scrie recenzii tăioase despre literatură, fotografie și psihoanaliză, sub spectrul greșelilor pe care le fac artiștii, în special pe relația cu subiectele care îi inspiră. Supranumită „criticul-vampir”, considerată dezagreabilă chiar de fanii săi, Malcolm publică o nouă colecție de articole critice și eseuri, sub titlul „Nobody’s Looking at You”. (New York Times)

We Cast a Shadow,” de Maurice Carlos Ruffin. Departajare prin culoare. Cartea lui Maurice Carlos Ruffin, „We Cast a Shadow”, se deschide cu trei candidați la postul de partener într-o firmă de avocatură. Sunt trei tineri bărbați de culoare, dar îmbrăcați total diferit. (Nola.com)

bogdan
Total
3
Shares

Bookura-te de comentarii

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Article
lichidare de stocuri

Lichidări de stocuri la Cărturești - reduceri de până la 60%

Next Article
16 prozatori de azi.lit

Dezbatere Humanitas pe marginea antologiei 16 prozatori de azi.lit

Related Posts

Total
3
Share